Hoppa till huvudinnehåll
Nyhet2019-02-08

Segeryra för Atea på Guldmyran

Atea var flerfaldigt nominerade i 2018 års upplaga av Guldmyran, den prestigefulla prisutdelning som HP och HPE årligen håller för sina partners. Vid slutet av kvällen stod Atea som segrare i tre kategorier, bland annat av det ärofyllda priset Årets Partner till HPE.

- 2018 var ett spännande år för vårt samarbete. Vi har ett starkt partnerskap där vi kombinerar ny, vass teknologi med den senaste kompetensutvecklingen. På så sätt kan vi både utmana våra kunder och skapa nya möjligheter för dem, säger Christer Eklund som är chef för hårdvara, mjukvara och produktnära tjänster på Atea Sverige.

Under galakvällen, som utspelade sig på Cirkus i Stockholm, kammade Atea hem hela tre statyetter. Utöver Årets Partner till HPE blev det pris för årets strategiska affär av både HP och HPE. Kunden i fokus och en smidigare livscykelhantering lyfte HP i sin motivering, medan HPE framhävde Ateas förmåga att navigera strategiskt på ett unikt sätt. HPE lyfte också den lokala kraften i och med Ateas närvaro över hela landet som en enorm möjliggörare för såväl kunder som partners.

- Priserna är resultatet av ett långvarigt partnerskap och samarbete mellan Atea, HP och HPE. Det är med stolthet jag ser hur vi tillsammans hjälper kunderna framåt på deras digitala resa genom innovativa lösningar, produkter och tjänster, säger Thomas Stenholm som är partneransvarig för HP och HPE hos Atea Sverige.