Hoppa till huvudinnehåll
Nyhet2019-04-15

Atea är IBMs Partner of the Year 2018

Vinsten motiveras med att Atea inte bara har tagit fram nya lösningar baserade på IBMs teknik utan även har utvecklat färdiga paketeringar för kund, och tagit fram en leveransmodell som är flexibel oavsett företagsstorlek.

IBM beskriver Atea som en partner som inte bara fokuserar på närheten till sina kunder, och har ett stort samhällsengagemang, utan som dessutom i snabb takt breddar sin framgångsrika affär med nya erbjudanden. IBM lyfter särskilt de erbjudanden som Atea har utvecklat inom säkerhet, AI och ”den nya generationens infrastruktur”.

- I motiveringen framhäver IBM vår säkerhetsincident- och event management (SIEM) och säkerhetsövervakning (SOC). Det senaste året har vi utvecklat ett modernt arbetssätt där kunden kan hantera känsliga säkerhetsdata hos sig medan vi driftar och optimerar verktyget åt dem. Eller så sköter vi hela säkerhetsövervakningen och hjälper kunden att lösa incidenter när de uppstår. Det är flexibilitet, och en anledning för alla som jobbar med säkerhet att vara lite extra stolta, säger Albin Zuccato, chef för affärsområde Säkerhet på Atea Sverige.

Priset delades ut på galan IBM Partner Ecosystem Day.
 

Kontakta gärna mig