Tillbaka till Nyhetsarkiv
Nyhet2017-03-27

Johanna Kjellberg ny CIO på Atea

Atea hämtar sin nya CIO Johanna Kjellberg från revisionsjätten Grant Thornton där hon har arbetat som CIO och CDO. Hon ingick även i en styrgrupp med ansvar för att ta fram en global digital plattform för koncernen.

Johanna har även erfarenhet från företag som IBM, Volvo samt Ericsson och har arbetat med it i en mängd branscher genom åren. Som CIO på KappAhl blev hon 2010 utsedd av IDG till Årets CIO i Sverige.

– Jag har varit kund till Atea i många år och jag har sett en utveckling som är fantastisk. Det är ett företag som har en enorm energi och en vilja att åstadkomma något unikt bra för kunderna. Jag ser fram emot att tillsammans med våra kunder och partners förverkliga målet att erbjuda Sveriges bästa kundupplevelse. Det är inte bara en ambition som jag gillar utan även det enda som är viktigt i den nya värld som håller på att ta form, säger Johanna Kjellberg, CIO Atea.

Johanna kommer att ingå i ledningsgruppen och rapporterar till Ateas vd, Carl-Johan Hultenheim.

– Vi är väldigt glada att få välkomna Johanna till oss på Atea. CIO-rollen är en nyckelroll hos oss precis som hos våra kunder. Alla satsningar vi gör involverar it och jag ser verkligen fram emot att vi tillsammans med Johanna ska ta nästa steg på vår digitala resa, säger Carl-Johan Hultenheim, vd Atea Sverige.

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer