Hoppa till huvudinnehåll

Martin Moberg

Försäljningschef
Martin Moberg

Biografi

Bakgrund

En utforskande och analyserande individ som gärna försöker se bakom skalet och kanske ibland kan uppfattas som utmanande eller ifrågasättande.
Ja, det skulle kunna vara en av många beskrivningar av mig som individ.

I min roll på Atea jobbar jag ofta i framkant av den tekniska utvecklingen, där vi tillsammans i grupp tar fram information om nya teknologier, produkter och lösningar. I en grupp med affärsutvecklare, it-arkitekter, lösningsarkitekter och väldigt seniora konsulter se till att vårt erbjudande inom Atea är så nära det våra kunder efterfrågar och att våra konsulter har rätt förståelse och information för att fortsatt vara de yttersta experterna. Med dagens tekniska utveckling blir det ofta en balansgång mellan föråldrad teknologi eller så ny att den ännu inte är säljbar.

Min input

Som bloggare hoppas jag kunna dela med mig med information om helheten och vad de ämnen jag tar upp ska skapa för fördelar eller skillnad.

Mitt fokus och kunnande är brett men framförallt kopplat till it-infrastruktur i form av datacenterlösningar i olika former. Texterna skapas ofta från olika event, nyheter eller andra typer av informationskällor där jag tror innehållet är av stort intresse bland andra och jag hoppas de ska ge dig som läsare bättre förståelse för det som händer i branschen.

 

Publicerade inlägg