Hoppa till huvudinnehåll

Informationssäkerhet - skydda verksamhetens resurser och varumärke

Informationssäkerhet ställer höga krav på strategiskt, långsiktigt och kontinuerligt säkerhetsarbete. Vi hjälper er med analyser, certifieringar och lösningar.

Varför informationssäkerhet

Informationssäkerhet är ett strategiskt arbetssätt för att skydda verksamhetens resurser och varumärke strategiskt. Vi hjälper och vägleder dig med analyser, metodstöd och lösningar för att uppnå ert behov av en säker verksamhet.

Informationssäkerhet är främst olika former av inriktning, analyser, bedömningar och styrning, vilka bryts ner till exempelvis logiska eller administrativa åtgärder som implementeras i verksamheten. Det är det användaren möts av i sin vardag. 

Och kom ihåg att detta inte är en fråga enbart för it-avdelningen. Det är företagets resurser och varumärke som behöver skyddas.

Informationssäkerhet

Evelina Larsson

”Vi bidrar till att stärka Sveriges säkerhet”

Sedan pandemin bröt ut i våras, har frågan om hur vi kan jobba säkrare på distans hamnat överst på agendan för många. – Just nu jobbar jag och mina kollegor intensivt med att visa hur vi kan använda molntjänster och jobba på distans på ett säkert sätt, säger Evelina Larsson, informationssäkerhetskonsult på Atea.

Läs om hur vi stärker Sveriges säkerhet
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer