Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Appar

Samla alla digitala kanaler på ett ställe med Evado Mobile Core

Evado Mobile Core är en app som ökar flexibiliteten samt sänker kostnaderna för att ta fram nya mobila tjänster.

Tänk nytt och låt Evado Mobile Core (EMC) bli en ny kanal i er marknadsstrategi och underlätta er kommunikation både externt och internt. Oavsett om du vill använda webben, appar eller sociala medier – så hanterar EMC allt på ett ställe i en företagsövergripande app.

Allt på ett ställe

Evado har utvecklat en företagsövergripande app och en molntjänst som möjliggör för företaget att samla alla digitala kanaler på ett ställe – oberoende av media. I praktiken innebär det exempelvis att kunden hittar företagets appar och hemsida på ett enda ställe.

Ramverket är teknikoberoende, leverantörsoberoende och även plattformsoberoende. Detta medför hög flexibilitet, möjlighet att bygga egna mobila tjänster, ett inbyggt meddelandesystem och en och samma app kan visa olika tjänster för olika kategorier av kunder tack vare den centrala molntjänsten.

Idag kör flertalet kommuner, energibolag, myndigheter, fastighetsbolag och större företag Evado Mobile Core.

En modulär arkitektur

Evado Mobile Core har en modulär arkitektur vilket medför att den ständigt utvecklas och nya moduler erbjuds våra kunder vid varje uppgradering.

Idag stödjer Evado Mobile Core Android, iOS, Windows Phone, Windows 10, CardBoard och Oculus på klientsidan. I molnet finns ett avancerat ramverk som stödjer responsive web, HTML5, webappar, native appar, verksamhetssystem, Virtuell Reality, Agumented reality och positioneringstjänster.

Med Evado Mobile Core får du ett flexibelt ramverk för din mobila IT miljö.

En kostnadseffektiv lösning för företaget

Utöver denna tidseffektiva och flexibla grund finns även ett robust meddelandesystem där du snabbt och enkelt kan skicka vanliga eller s.k. PUSH-meddelanden till dina användare, både internt och externt. Dessutom helt gratis.

Det är enkelt för dig som administratör att lägga till och förändra innehållet i appen, du behöver inte en programmerares specialistkompetens för att kunna ändra innehåll eller göra uppdateringar. All administration sker hos er.

Plattformen är flexibel. Du har möjligheten att välja både befintliga moduler i plattformens bibliotek eller utveckla egna tjänster. Och Mobile Core ger dig även möjlighet att nyttja alla dina befintliga system för att minimera administration och ytterligare ett system

Tillbaka till Appar
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer