Hoppa till huvudinnehåll
KAMMARKOLLEGIET Ramavtalet omfattar varor och tjänster för ljud, bild, foto, distansmöten, videokonferens och liknande audiovisuella varor som möjliggör möten eller informationsspridning med hjälp av elektronik och teknik. Detta omfattar även produktion av informationsfilmer, dvs inspelning och livesändning som tjänst.
Logotyp för Kammarkollegiet och ramavtal

AV och distansmöten - Avtalsnr: 23.3-10517-20:001

Ramavtalet omfattar varor och tjänster för ljud, bild, foto, distansmöten, videokonferens och liknande audiovisuella varor som möjliggör möten eller informationsspridning med hjälp av elektronik och teknik. Detta omfattar även produktion av informationsfilmer, dvs inspelning och livesändning som tjänst.

Avtalstid:

Start: 2022-07-01 Slut: 2026-06-30

Avrop

Avrop sker genom förnyad konkurrensutsättning där samtliga ramavtalsleverantörer ges möjlighet att lämna anbud. Vid avrop genom förnyad konkurrensutsättning kan myndigheten välja att köpa utrustningen eller avropa som "tjänst", dvs utan eget ägande.

För information om vilka krav som kan användas för att behovsanpassa ert avrop och tips om utformning av avropet, se "Vägledning" på avropa.se.