Robin Sköldén

Systemkonsult
Robin Sköldén

Biografi

Bakgrund

Jag som individ är utforskande, analyserande och vill veta varför och hur saker fungerar, inte bara ”att de fungerar”. Detta gör att jag kan uppfattas som envis och ”korrekt”, och kan göra att resultat tar något längre att nå, men i gengäld blir väldigt bra.

Som konsult inom mitt område behöver man vara öppen för att lära och anpassa sig efter kringliggande system och lösningar för att få helheten att gå ihop.

Jag jobbar inom grupperingen ”Digital Workplace” vars primära syfte är att digitalisera arbetsplatsen, för att skapa en mer effektiv, tillgänglig och framför allt, nöjd medarbetare.

”Det enda konstanta är förändringen” är något vi fått lära oss att leva efter och en stor del av min tid går ut på att balansera och förflytta kunder från gårdagens lösningar, till framtidens.

Min input

Som bloggare hoppas jag kunna dela med mig med information om mitt område, samt skapa klarhet i vad som ibland kan ses som komplicerat, och även vilka fördelar detta kan ge just er organisation.

Jag har ett relativt brett intresse för teknik men fokus just nu är på Apples produkter och system, men även som tidigare nämnt de kringliggande system, t.ex. Office 365, som behövs för att jag ska kunna leverera min del så bra som möjligt.

Publicerade inlägg