Hoppa till huvudinnehåll

I tuffa ekonomiska tider kan det vara utmanande att veta vilka som är de långsiktigt bästa åtgärderna för att bibehålla hög kvalitet till så liten kostnad som möjligt. Besparingskraven ökar och möjligheten att utveckla tryter. Diskussioner om meritvärden och kompetensutveckling blir till diskussioner om att dra in mjölken i matsalen, ta bort resurslärare och det saknas möjlighet att investera trots att det finns uppenbara behov.

Det som är avgörande för hur en verksamhet lyckas förflytta sig i snabbföränderliga tider är när rektor eller verksamhetschef fattar medvetna och välgrundade beslut utifrån fakta, dvs data.
Atea bjuder in till ett frukostseminarium där vi sätter ihop allt detta till att handla om hur förändringsledning och smart digitalisering kan möjliggöra både högre måluppfyllelse, effektivitet och besparing.

Innehåll

Frukost serveras från 08.00.

Möt verksamhetsutvecklare och skolspecialister från Atea som berättar om datadriven skolutveckling utifrån mognad, förmåga och verksamhetens behov.Lyssna till Anders Härdevik, verksamhetschef grundskola i Enköpings kommun om deras förändringsresa och hur data användas för att höja undervisningens kvalitet för att i förlängningen öka elevens prestation och framgång.

 

Tid för event
19/1 2024, 08:30 - 10:00
Sista anmälningsdag
17/1 2024
Målgrupp
Beslutsfattare inom IT och skola, skolchefer, verksamhetschefer och rektorer.
Var
Västerås
Adress
Atea, B26 Port Anders Gata 6 i Västerås
Kostnad
Kostnadsfritt

Kontakta mig om du har frågor

Lisa Kilestad
Specialistsäljare
Skicka e-post