Navigera vidare till startsidan Navigera vidare till sökrutan
Language
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.

Tänk cirkulärt med Apple och Atea

Apples produkter har ett högt restvärde. Kom ihåg att nyttja det. 

Priset är inte det enda som påverkar kostnaden. Livscykel, restvärde och hållbarhet har stor effekt på sista raden. Både för dig som vill leasa eller köpa dina produkter. Detta gör inköpen av Apple-produkter till en bra affär för din verksamhet.


Vad är det som gör restvärdet högt?

Det beror på flera saker. Såsom pålitliga produkter som designas för att hålla länge, material i hög kvalité och gratis regelbundna uppdateringar. Att Apple dessutom äger både hård- och mjukvaran gör produkterna både säkra och driftsäkra över lång tid.

En livscykel utöver det vanliga

Apples produkter har en livscykel som påverkar värdet. I första hand andrahandsvärdet. Apples produkter är ofta väldigt eftertraktade även som begagnade. Om du tar vara på det det fullt ut så finns stora besparingar att göra för ditt företag. 


Att leasa hårdvara

Du som väljer att hyra din hårdvara delar upp kostnaden i mindre delar så att du kan använda ditt kapital till andra saker. I månadsavgiften ingår för det mesta även service och andra kostnader så att du alltid har koll på utgifterna. Produkter som återlämnas går vidare till återanvändning eller återvinning vilket gör så att din verksamhet blir mer hållbar. Andrahandsvärdet får du ta del av direkt genom att restvärdet räknas in i avgiften.

För dig som hellre köper

Föredrar du att äga produkterna? Kom ihåg att sälja dem vidare i tid då. Efter tre år har du ett bra restvärde och då är det lämpligt att produkterna säljs vidare så att någon annan kan ha dem i två år till. Värdet är fortfarande högt, både för dig och för köparen.Återanvändning och återvinning av din gamla it-utrustning

Genom det som vi kallar Goitloop erbjuder vi en enkel, hållbar, säker och ekonomiskt fördelaktig cirkulär hantering av dina it-produkter. Det innebär i praktiken att din gamla utrustning får en ny start någon annanstans medan du får en ersättning för produkterna. Läs mer om Goitloop här. 

Vad är kostnaden för Apple-produkter på ditt företag? 

Kontakta oss här så får du svaret.