HP - Du jobbar säkert överallt

Du jobbar säkert överallt.

Oavsett om du jobbar i en stor organisation med en egen it-avdelning och komplexa säkerhetskrav, eller ett mindre företag som helt saknar it-resurser, så kan HP Wolf Security leverera lösningar som förbättrar affärsresultat. 

Är du hybridarbetare, som jobbar hemma, på språng, på lunchen och kanske på okända nätverk? Tack vare smarta funktioner som Sure Click och Sure View så har du skydd  mot intrång och it-attacker. Även bland nyfikna ögon och skadlig kod.

HP Wolf Security är en omfattande säkerhetslösning med skydd och motståndskraft. Hela vägen från hårdvara till program och tjänster. Så att du kan jobba säkert. Överallt.


HP Dragonfly G4

En elegant, lätt och kraftfull dator med klassens bästa samarbets- och säkerhetsfunktioner. Genom HP Wolf Security är hela datorn skyddad från hot. Från BIOS till webbläsaren. Du väljer själv vilken prestanda du vill ha genom att konfigurera datorn efter dina behov och batteriet räcker länge. Dessutom har datorn snabbladdning som laddar 50% av batteriet på 30 minuter. En webbkamera på 5 MP, dubbla mikrofoner med AI-brusreducering och högtalare från Bang & Olufsen ger dig rätt förutsättningar för smidiga och tydliga möten. En kraftfull workstation som kommer laddad med Windows 11 Pro.HP Color LaserJet Pro 4202

En skrivare utformad för utskrifter i hög volym som är snabb och säker. Med HP Color LaserJet Pro kan du skriva ut dubbelsidigt och direkt från telefonen eller surfplattan. Och det går snabbt, hela 33 sidor i minuten, svart såväl som i färg. Det ger dig en effektiv lösning som passar perfekt på kontoret för team upp till 10 personer. Dessutom är ditt nätverk skyddat genom en uppsättning säkerhetsåtgärder från HP Wolf Security.
Poly Voyager Focus 2

Detta headset från Poly, Focus 2, har öronkuddar av plysch och en båge som är både tålig och lätt. Det gör att dom sitter lätt och bekvämt, timme efter timme. En diskret mikrofonbom med så kallad Acoustic Fence-teknik skapar en virtuell brusfri bubbla framför munnen som stänger ute bakgrundsljud för den som du pratar med. Headsetet har också 3 nivåer av brusreducering; Avstängd, medium eller hög så att du knappt hör något alls av världen utanför. 3 inbyggda mikrofoner plockar bort ljud och röster runtomkring dig och batteriet räcker till 16 timmars samtalstid eller 24 timmars lyssning. Poly Voyager Focus 2 är ett headset för dig som vill fokusera.