Kundvagn

Kundvagnen är tom

Language
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.

Samsung Galaxy Z

Nya vikbara Samsung Galaxy Z Flip5 | Z Fold5

För dig som vill ha en stor skärm – och en smidig mobil. Du kan få båda delar.


En stor telefon som tar lite plats

Mobilen för dig som vill ha en stor skärm – och en liten mobil. I hopfällt läge är Samsung Galaxy Z Flip5 så liten att den enkelt ryms i fickan; proportionerna påminner om en puderdosas. 

Din nya selfie-fotograf

Som en fotoassistent med inbyggt stativ. Ställ mobilen var du vill i halvöppet läge, fota handsfree med den bakre kameran och se dig själv live på frontskärmen. 

En mobil – två skärmar

Du behöver inte öppna mobilen för att använda den. Notiser och meddelanden, musik och appar – du ser och styr det viktiga på den stora frontskärmen. 

Både mobil och surfplatta

Samsung Galaxy Z Fold5 är mobilen för dig som vill ha en riktigt stor skärm – som kan vikas ihop till en smidig telefon som går att använda med en hand. Den yttre skärmen är större än den på Galaxy S23, medan den inre är lika stor som en surfplatta. Redo för såväl arbete som spel och underhållning, var du än är. 

Var produktiv överallt

Jobba var du vill med nya Galaxy Z Fold5. Den stora inre skärmen har utrymme för upp till tre öppna fönster, vilket gör att du kan multitaska med lätthet. Skapa en presentation, scrolla fram rätt bilder i albumet och håll koll på inkorgen – samtidigt. 

Redo för spel och underhållning

Med nya Galaxy Z Fold5 har du alltid serier, sport och spel inom räckhåll. Den stora, ljusstarka skärmen är perfekt för både gaming och underhållning, och den snabba processorn Snapdragon 8 Gen 2 ser till att allt går undan. 


Samsung Enterprise Edition

Samsung Enterprise Edition är ett koncept som förenklar hanteringen av företagets enheter och gör det möjligt att använda dem ännu mer produktivt och effektivt.
Följande tre punkter utgör hörnstenar i Samsung Enterprise Edition:

  • Enheter i Samsung Enterprise Edition finns tillgängliga i minst två år. Det gör att företaget alltid har tillgång till de enheter man valt ut och kan beställa fler enheter om företaget expanderar. Det effektiviserar och underlättar också hanteringen och gör det enkelt att hålla koll på alla mobila enheter.

  • I Enterprise Edition ingår månatliga eller kvartalsvisa uppdateringar i fyra till fem år.

  • Enterprise Edition ger dig en ettårig licens för Knox Suite, en heltäckande lösning för IT-administratörer som täcker alla steg inom företagsmobilitet. Med de verktyg som krävs för att säkra, driftsätta och administrera mobila enheter under hela livscykeln kan din arbetsstyrka använda sina mobila enheter direkt när de slås på. Samsung utvecklar sina egna kretsar, mobiler, tablets, säkerhetsplattformar och företagslösningar som erbjuder din organisation full kontroll över dina Enterprise Edition-enheter.  Samsung Knox

Det som betyder mycket för dig vill du självklart skydda. I flera år har Samsung därför utvecklat och finslipat säkerhetsplattformen Knox, för att du ska känna dig trygg i en digital och föränderlig värld. Knox är integrerat i hårdvaran och skyddar dig direkt från start.