Kundvagn

Kundvagnen är tom

Language
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.

Hands on med Samsung

Hands on med Samsung - Snabba tips, smarta funktioner

Samsungtelefoner är fulla av smarta funktioner. Så många att det till och med kan vara svårt att ha koll på dem. För att underlätta för dig har vi tagit fram en samling filmer där Samsung visar och förklarar enkla och smarta funktioner. Tips och tricks som gör att du kan använda din telefon på nya och roliga sätt. Se filmerna för att lära dig hur du får ut maximalt med nytta och nöje av din Samsungtelefon!

Avsnitt 1: Bild i bild

Så använder du funktionen bild i bild för att se fler appar samtidigt.

Avsnitt 2: S Pen 

Så använder du S Pen för att omvandla text och ta bilder.

Avsnitt 3: Split screen

Så använder du Split screen för att jobba i två fönster samtidigt.

Avsnitt 4: Stack a widget

Så gör du en stapel av dina favoritwidgets.

Avsnitt 5: Smart switch

Så enkelt flyttar du ditt innehåll från en iPhone.

Håll utkik efter fler avsnitt!Samsung – när som helst, var som helst

Samsung Electronics är en pionjär och en av de mest framstående tillverkarna inom it, mobilkommunikation och hemelektronik. Deras resa började redan 1969, och i dag är de en global jätte inom branschen. I den digitala tidsåldern har Samsung Electronics ständigt anpassat sig till revolutionerande förändringar och möjligheter genom avancerad teknik, konkurrenskraftiga produkter och konstant innovation.

Modernt mobilsortiment och smidiga surfplattor

När man tänker på Mobiltelefoner är det omöjligt att inte nämna Samsung. Genom åren har de fortsatt att leverera populära modeller som passar alla användare och alla tillfällen. Oavsett om du är nybörjare eller expert, har de något som passar dig. Här är några av deras mest framträdande modeller:

  • Samsung Galaxy Z Fold5: En av de senaste favoriterna som erbjuder imponerande prestanda och funktioner.
  • Samsung Galaxy S23: En annan toppmodell inom 5G-telefoner som imponerar med sin hastighet och avancerade teknik.

Samsung erbjuder också ett brett utbud av surfplattor under produktlinjen Samsung Galaxy. Dessa enheter är små, lätta och smidiga och passar för olika ändamål, från arbete till underhållning. För den som föredrar en smart klocka finns det också stiliga alternativ som passar både vardag och fest.

Tillbehör som kompletterar din upplevelse

För att förbättra din upplevelse har Samsung ett brett utbud av tillbehör. Du hittar dem under kategorierna Mobiltelefontillbehör och Tillbehör till notebook & surfplattor. Oavsett om du behöver ett skyddsfodral, hörlurar eller en laddare så finns det från Samsung.

Skärmar som imponerar

Samsung är kända för sina högkvalitativa skärmar. Om du letar efter den perfekta skärmen, oavsett om det är för arbete eller underhållning, hittar du den med säkerhet i produktkategorin Bildskärmar. Dessa skärmar är utrustade med de senaste teknikerna och ger skarpa och ljusstarka bilder.
För arbetsplatser erbjuder Samsung ett brett utbud av datorbildskärmar som passar både kontoret och hemarbetsplatsen. Dessa skärmar kommer i olika storlekar, inklusive små, stora, platta, breda och kurvade alternativ.
Om du letar efter skärmar för att visa information och budskap i större skala så finns kategorin Digitala informationstavlor som är perfekta för att kommunicera både små och stora budskap.För att komplettera din skärmupplevelse erbjuder Samsung ett utbud av bildskärmstillbehör, inklusive ställ och monteringsdetaljer som hjälper dig att få allt på plats.

Dataminne och lagring

Samsung har även ett starkt närvarande inom kategorin Lagring & minne. Här hittar du hårddiskar, RAM-minne, flashminnen och andra datalagringsenheter. Oavsett om du behöver en snabb SSD, minneskort eller internminne, erbjuder Samsung små, stabila, praktiska och prisvärda enheter med tillräckligt med utrymme för att lagra all din data. 

Om du letar efter extra förmånliga erbjudanden, kolla in kategorin "Endast kampanjer" för produkter med extra bra priser. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring Samsung-produkterna. 

Samsung Electronics fortsätter att vara en ledande aktör inom teknik och elektronik, och deras produkter ger dig möjligheten att uppleva innovation och prestanda när som helst, var som helst.