Kundvagn

Kundvagnen är tom

Language
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.

Videokonferens 2.0

Samarbeta via video

Det perfekta alternativet när du inte kan eller vill träffas i verkliga livet. Gör det via videokonferens.
En produktiv mix av kreativt samarbete och fokuserad egentid. Det bästa av två världar. 
Hybrida möten

Träffas på plats eller anslut online, fritt val. Det hybrida mötet är här för att stanna, och nu finns produkter som gör det både bra och enkelt. En snabb avstämning eller en djupanalys av läget? Ett avgörande genombrott eller ett kul avbrott? Arbeta och träffas på distans, och gör det digitalt.


Videokonferens 2.0

Att konferera via video är inget nytt i sig, och oftast inte särskilt krångligt heller. Men nu är det dags för nästa steg.
Samarbeta via video utan strul och utan krångel. Dags för videokonferens 2.0.
Bättre produkter för bättre möten

Utbudet av kvalitetsprodukter för bra videokonferenser är stort, och nuförtiden är det oftast både enkelt, smidigt och plug-and-play. Grovt kan man dela upp produkterna i Teams Rooms vs Bring Your Own Device. Fasta installationer i dedikerade konferensrum eller ta med det som behövs.


Personal/Small 

Tänk stort, tänk smått. Allt som behövs för det lilla konferensrummet och den egna arbetsplatsen. Hemma, på kontoret och på väg. För stora videomöten och enskilda samtal. Kameror, högtalare, mikrofoner och annat smått och gott, med snabb och enkel installation, var som helst, när som helst.

Medium

Här hittar du produkterna du vill ha och behöver till det medelstora rummet. Antingen för fasta installationer i fullutrustade konferensrum, eller smidiga produkter som är lätta att ta med och flytta mellan olika rum. När du ska träffas i teamet, höra vad som sägs, och samtidigt se den som säger det.                  

Large

Produkterna för dig som gillar extra allt. Go big or go home. För det stora rummet, det stora mötet, de stora idéerna. Det som behövs för en fast installation eller det som du tar med dig inför mötet. För att informera, inspirera, konferera, interagera. Dit där alla är med och där alla kan vara delaktiga.
                


Se det stora i det lilla och tvärt om

Oavsett om en bild säger mer än tusen ord så behöves det en bra konferensskärm för att göra mötet rättvisa.
Bildkvalitet, smarta funktioner, snygg design, hållbara material … Här hittar du det du söker.