HP Print - snabba och säkra utskrifter

HP LaserJet Pro & HP Color LaserJet Pro

Smidiga skrivare och mångsidiga multifunktionsskrivare för arbetsgruppen, det lilla kontoret och hemmakontoret. Snabb och enkel anslutning och hög säkerhet som hjälper dig att upptäcka och stoppa hot och attacker. Fokus ligger på hög säkerhet, snabba utskrifter och stora volymer, och det finns modeller för både svartvita utskrifter och färg.


Laserskrivare


HP LaserJet Pro 3002dw
Svartvit - Mobil utskrift

Kraftfull och kompakt kabelansluten laserskrivare med hastigheter upp till 35 sidor per minut. Upp till 1200x1200 dpi och med USB 2.0, LAN, Wi-Fi och Bluetooth.
Multifunktionsskrivare

HP LaserJet Pro MFP 3102fdw
Svartvit - Mobil utskrift

Svartvit multifunktionsskrivare med trådlösa utskrifter upp till 33 sidor per minut. Med smidig pekskärm och självläkande Wi-Fi. USB 2.0, LAN, Bluetooth och Wi-Fi.

HP LaserJet Pro MFP 4102dw
Svartvit - Mobil utskrift

Med automatiska dubbelsidiga utskrifter, upp till 40 sidor per minut och automatisk matning för upp till 50 ark. För upp till 10 personer och 4000 sidor per månad.


HP Color LaserJet Pro MFP M183fw
Färg - Skriv ut / skanna från mobil

Trådlös multifunktionsskrivare i färg, med en utskriftshastighet på upp till 16 sidor per minut vid både kopiering och utskrift. Med bland annat Wi-Fi, LAN och USB 2.0.

HP Color LaserJet Pro MFP M282nw
Färg - Skriv ut / skanna från mobil

Effektiv och trådlös MFP-skrivare med en hastighet på upp till 21 sidor per minut i både färg och svartvit. Med bland annat Dual-band Wi-Fi, USB 2.0 och Ethernet.

HP Color LaserJet Pro MFP M283fdw
Färg - Skriv ut / skanna från mobil

Skriv ut, skanna, kopiera och faxa. Multifunktionsskrivare i färg, med en hastighet på upp till 21 sidor per minut. Trådlös och redo för smidiga, mobila utskrifter.