Kundvagn

Kundvagnen är tom

Language
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Exkl moms

Lenovo ThinkPhone - Motorola for your business

Lenovo - Motorola for your business

Från ingångsnivå till flaggskeppstelefoner har vi en bred portfölj av funktionsrika smartphones som passar en mängd olika användartyper och affärsapplikationer, och våra supporttjänster hjälper till att minimera slutanvändarnas stilleståndstid och maximera produktiviteten. Vi är ledande inom intelligent transformation genom att bygga världens mest kompletta portfölj av smartphones och relevanta tjänster.ThinkPhone

När affärsenheter fungerar sömlöst tillsammans fungerar verksamheten bättre det är därför det finns ThinkPhone från Motorola som sammanför PC- och mobilupplevelser som aldrig förr. Think 2 Think skapar sömlös integration mellan telefon och PC vilket släpper lös produktivitet. Håll affärsdata säker från hot med pålitlig säkerhet. Skydda din investering med beprövad Think-kvalitet och hållbarhet. Slå på din ThinkPad och ThinkPhone med en ända laddare och hantera även de tyngsta arbetsflödena med en Snapdragon® 8+ Gen 1-processor. Vill du ha ett företag som fungerar bättre tillsammans? Bli ett med ThinkPhone.Motorola Edge Series

Klassledande prestanda med design i fokus. Exceptionella kamerasystem, livfulla skärmar, nästa generations prestanda och slående design. Den nya Motorola Edge 30-familjen tänjer på gränserna för vad din smartphone kan göra och hur mycket höga enheter bör kosta.

Motorola G-Series

Moto g-familjen har en historia av att ta med den senaste och bästa smartphonetekniken och göra den tillgänglig för alla. I 10 generationer har vi tillverkat smartphones med unik premiumdesign, högupplösta kameror, stora batterier, livfulla skärmar och snabb prestanda som du inte förväntar dig.Alla smartphones i G-serien är Android Enterprise Rekommenderad med 3 års säkerhetsuppgraderingar. Dessutom skyddas de av ThinkShield för mobilen, en omfattande uppsättning säkerhets- och manageringsfunktioner.Du bad om smartphones som kunde göra mer. Du fick det med Moto g-familjen.
Motorola E-Series

Moto e-familjen fortsätter att ge exceptionellt värde och viktiga funktioner till företagskunder kunder till ett överkomligt pris. Med 2 dagars batteritid, Max Vision-skärmar, fingeravtryckssensor, kompakt design och utbyggbar lagring för att erbjuda mycket mer utrymme för din musik, foton och videor är E Family-smarttelefonerna ett fynd för alla företag.
Thinkshield For Mobile

Med Thinkshield for mobile erbjuder Motorola nu helt nya manageringsfunktioner som inte tidigare funnits på marknaden. Utöver helt nya manageringsmöjligheter har man nu flera lager av skydd utöver säkerhetsuppdateringar och OS-uppgraderingar med förbättrad insyn och åtgärdsmöjligheter för både IT administratörer och slutanvändarna. Motorola med sin ThinkShield® för mobilen har utsetts till “Mobile Security Solution Provider of the Year” 


Premium Security by Zimperium

Zimperium tillsammans med Motorolas Thinkshield for Mobile ger företag möjlighet att säkra sina mobila enheter, vilket gör det möjligt för anställda att komma åt känsliga data och verksamhetskritiska system på ett säkert sätt. Vår avancerade mobila säkerhetslösning integreras med alla MDM- och EDR-plattformar. Genom att installera Zimperium på företagets smartphones ger du företaget och dess användare ytterligare skydd mot skadlig programvara, nätfiske, nätverk och applikationsattacker som traditionella MDM-lösningar normalt inte ger. Zimperium finns tillgängligt både för Android och iOS.
Motocare Accidental Damage Protection (ADP)

Vi förstår att ibland händer olyckor. Vår ADP-plan täcker dig mot både vattenskador och spruckna skärmar. Det tillkommer inga ytterligare reparationsavgifter och täckningen är tillgänglig i två eller tre år. ADP-täckningsalternativet inkluderar också den utökade serviceplanen.