Den hybrida arbetsplatsen

Gör arbetslivet magiskt – Logitech for Business

En bra dag på jobbet. Allt flyter. Rullar på. Checklistor bockas av och planer går i lås. Professionellt och produktivt. Lättjobbat.
Som det ska vara. Och det gäller oavsett hur, var och när du jobbar. På kontoret en hetsig dag strax innan deadline, på resan i väntan på nästa tåg, eller hemifrån en sen kväll när familjen sover… Vi har tagit fram förslag på produkter som gör det enklare att vara produktiv där du är. Smarta tillbehör för lika smarta användare. På kontoret, på resan, hemma.


På kontoret

Jobbar du mest på kontoret så tycker vi att du ska ha ett stilrent tangentbord med låga, tysta tangenter och möss som är … tysta möss. Ett par schyssta On ear-lurar med aktiv brusreducering passar perfekt för att filtrera bort ljudet från bullriga skrivare och skrytande kollegor.

På resan

Vi har såklart även lösningen för dig som behöver hoppa in i möten på resande fot och gärna vill kunna skicka ett par mejl från tåget. Det gör du smidigast med ett par diskreta In ear-lurar och ett tyst resetangentbord och en lika tyst mus som du självklart ansluter enkelt via Bluetooth.
Hemma

Hemma kan det vara bra med Over ear-lurar för favoritmusiken men som också är certifierade för Teams och sömlöst byter från Spotify till ditt viktiga möte med chefen. Och när du inte behöver ta hänsyn till kollegorna så kan du knappra på ett mekaniskt tangentbord nu när du har chansen.