Kundvagn

Kundvagnen är tom

Language
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Exkl moms

Samsung Galaxy A-serien

Galaxy A. Det du vill ha. Och behöver.

Galaxy A är en serie mobiler som har många av flaggskeppensinnovationer och funktioner. Suverän kamera som filmar stadigti mörker, snabb och skarp skärm och tålig, stilren design. Det du skapar och delar bevaras i ett generöst lagringsutrymme. Här finns också plats för allt det viktiga från den gamla mobilen, så bytet blir enkelt. Du kommer dessutom att vänja dig vid lång tid mellan laddningarna med ett uthålligt batteri som håller upp till två dagar. Streama och gamea med flyt och snabbhet tack vare stark processor och anslutning till 5G-näten. Ditt förblir ditt med Samsung Knox som skyddar inifrån och ut. Det finns en Galaxy A för alla, med ett pris som passar de flesta.


Snabb. Stark. Innovativ.

Tålig och bekväm design gör Galaxy A54 5G smidig att hantera med närhet till alla funktioner. Och här slängs ingenting! Det stora lagringsutrymmet ger plats åt det viktiga – även från den gamla mobilen: videor, bilder, skisser och andra filer och dokument. 

De fyra kamerorna är mjukt integrerade i formen och redo att föreviga. Fota och filma skarpt och stadigt, med vidvinkel eller i minsta detalj även i mörkret. Den snabba,responsiva 120 Hz Super AMOLED Infinity-O-skärmen ger både mjuk scrollning och snabb gaming med minimalt lagg. Se på film med äkta färgåtergivning och kontraster, för lite mer biokänsla. Vänj dig vid att ladda sällan eftersom det kraftfulla och uthålligabatteriet håller upp till 48 timmar. När det är dags kan du snabbladda och du är snart på gång igen. 

Lite stänk och damm är inga problem för Galaxy A54 5G som är tålig enligt IP67-klass. Dessutom sitter här Samsungs starka glas: Gorilla Glass 5. Säkerhetssystemet Samsung Knox skyddar din mobil inifrån och ut så att bara du behåller det som är ditt. Galaxy A54 5G har innovationer som förgylls av färgerna Black, White, Light Purple, Light Green.                         

Designad för allt du vill göra

Här är en trogen följeslagare, redo att förverkliga dina önskemål och idéer. Och allt det där viktiga du skapar; filmer, bilder och skisser får plats i det stora lagringsutrymmet. Bara spara – utan att slänga. Kamerorna integreras i stilren form och ger mobilen en skön känsla för både hand och ficka. 

Tack vare stark processsor och maxade 5G-hastigheter streamar, gamear och delar du blixtsnabbt utan fördröjning och minskat lagg. Det kraftfulla batteriet på 5,000 mAh kan hålla upp till två dagar.² Och det får kvickt ny kraft från snabbladdaren. Fyra kameror är till din tjänst, från att fånga de minsta detaljerna till vida vyer. Filma stadigt och skarpt, även när det mörknar och redigera sedan sömlöst på den Samsung Galaxyenhet du vill, t.ex. Galaxy Book eller Tab. 

Skapa och lek med Fun Mode och Portrait Mode och dela snabbt med Quick Share. Använd Galaxy A34 5G sömlöst med andra Samsung Galaxy-enheter och gör världen större. Galaxy A34 5G är gjord för att vara med överallt och tål damm och vattenstänk enligt  P67. Galaxy A34 5G har fantastiska funktioner och du kan välja mellan läckra färgerna Black, Silver, Light Purple och Light Green.

Funktioner och hastigheter att älska

Skapa bilder och rörligt material med högupplöst kamera och dela med vännerna. Och spara allt! Här finns gott om utrymme för bilder och filmer, utan att behöva radera. Titta på serier och inlägg på skarp 90 Hzskärm, utan stress för att batteriet laddar ur. Det håller upp till två dagar och kan snabbladdas. 

Telefonen har dessutom stöd för de snabba 5G-hastigheterna så uppladdningen går fort. Galaxy A14 5G är en bra mobil för unga användare i bekväm, cool och färgstark design, till ett riktigt fördelaktigt pris. Galaxy A14 5G skyddas inifrån och ut, tack vare säkerhetssystemet Samsung Knox. Du öppnar mobilen snabbt och enkelt med fingeravtrycksläsaren på sidan. Galaxy A14 5G:s färger Black, Silver och Light Green är lätta att älska.