Navigera vidare till startsidan Navigera vidare till sökrutan
Language
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.

Microsoft – Surface Laptop Studio 2

Surface Laptop Studio 2
Nyskapande design, mer än dubbelt så mycket kraft och en pekskärm på 14,4 tum gör Surface Laptop Studio 2 till en unik dator. Det är den mest kraftfulla Surface-datorn hittills och du kan anpassa vinkeln så att den passar ditt arbetssätt, oavsett om du skriver, ritar eller tittar på något. Styrka och flexibilitet i snygg förpackning.   En kreativ partner

Designen med flera formfaktorer hjälper dig, inte minst när du använder pennan i appar som Adobe Fresco. Med upp till 32 GB minne kan du köra flera kraftfulla program samtidigt utan att de kraschar, och du kan redigera, rendera och exportera video på språng med Adobe Premiere Pro. Med pennan, Slim Pen 2, känns det som att rita på papper. I upp till 15 timmar på en laddning. För att matcha dina behov.
Inbyggd AI

Surface Laptop Studio 2 har inbyggd AI i kameran och aktivitetsfältet. Du får också smarta textförslag i Microsoft 365 och svar på komplexa frågor med Bing Chat i Microsoft Edge. Innovationer som gör så att du får mer gjort.
Kraften gånger två

Hur är prestandan då? Tack vare den 13:e generationens Intel® Core™-processorn byggd på Intel® Evo™-plattformen får du mer än dubbelt så mycket kraft och hela 89% högre grafikprestanda. Så även när du gör krävande arbete och tunga renderingar så behåller du prestandan.
Underhållande

HDR11 och Dolby Vision IQ™6 ger tydligt vitt och djup svärta. Fyra Omnisonic™-högtalare med Dolby Atmos®,5 och grafik i toppklass gör Surface till en omslutande underhållnings- och gamingmaskin. Surface förenar nytta med nöje.

Windows 11, optimerat för dig
Windows 11 är optimerat för pekgester, precis som på din smartphone, så att du kan trycka, svepa, dra och nypa på skärmen. Du loggar in med hjälp av Windows Hello som känner igen ditt ansikte.Windows 11 skyddar dig också mot säkerhetshot. Så fort du startar datorn aktiveras Microsoft Defender för att skydda dina appar, din information och din integritet. Och med Microsoft Edge och SmartApp Control har du ett utökat skydd mot skadlig kod och för dina lösenord. Fire away!

Windows 11 hjärtar Office 365
Windows 11 tillsammans med Office 365 ger funktionerna och programmen som gör dig mer produktiv. Använd Word, Excel och PowerPoint för att samarbeta i realtid eller arbeta offline. Använd OneNote för att samla inspiration som text, ljud, foton och videor och skapa nästa stora idé. Spara, dela och redigera foton och filer snabbt med OneDrive och Microsoft 365, och skapa enkelt videor med Clipchamp och Microsoft 365. Allt är upp till dig.

Skaffa Office 365 här
 
Kringtjänster
Vi på Atea är Designated Partner till Microsoft. Det betyder att vi uppfyller alla krav på affärsvolym, kompetens och förmåga att leverera kundnytta till dig. Det tillsammans med vår status som Microsoft Cloud Solutions Partner ger oss tillgång till exklusiva resurser och information från Microsoft inom alla områden. Ett värde som vi kan erbjuda dig över hela Norden och Baltikum.