EPOS - Kristallklart ljud där och när du vill

HEADSET FÖR ALLA TILLFÄLLEN

EPOS headset levererar utmärkt ljud och överlägsen brusreducering för alla tillfällen. Perfekt för oavbruten kommunikation och maxad produktivitet. Samtliga headset är byggda på EPOS BrainAdapt-teknik, som ger optimala förhållanden för hjärnan, med bättre fokus under samtal och högre koncentration i varierande miljöer. Med mängder av trådbundna och trådlösa Blåtands- och DECT-lösningar, har EPOS en lösning som passar allt från livliga kontor till viktiga samtal på språng.

IMPACT – lösningen för kontaktcenter och kontor

IMPACT är premiumheadset designade för kontaktcenter och kontor. Trådlösa och kabelanslutna modeller utformade för öppna kontorslandskap med funktioner som busylight, hybrid ANC och certifiering för Teams.
Högkvalitativa material säkerställer hållbarhet, utmärkt ljud och hög komfort för användning hela dagen. De är utrustade med AI-teknik som filtrerar bort brus, förbättrar taltydligheten och levererar ett rikt och naturligt ljud, vilket gör dem till ett perfekt val för miljöer där tydlig kommunikation är avgörande.


ADAPT – det perfekta valet för hybridarbete

ADAPT är en serie headset designade för hybrida användare som växlar mellan olika arbetsmiljöer. ADAPT ger dig funktioner som Active Noise Cancellation (ANC), avancerade brusreducerande mikrofoner och brusdämpande öronkuddar, viktiga funktioner för tydlig kommunikation var du än arbetar.
Oavsett arbetsplats, från kontoret, hemma eller på språng, så säkerställer ADAPT headset sömlös anslutning och högkvalitativt ljud, vilket gör dem till det bästa valet för användare som kräver både flexibilitet och prestanda.


Lära för livet – headsets för skolan

En bra utbildning är viktig, och med rätt förutsättningar är det lättare att lyckas. För skolor och utbildningar som vill förbättra lärandet och den virtuella upplevelsen finns headset från EPOS. De erbjuder bland annat en utmärkt ljudkvalitet och brusreducerande mikrofoner som främjar aktivt deltagande och engagemang.
De är hållbara, användarvänliga och designade för att stödja den flexibilitet som krävs i hybrida och virtuella lärmiljöer. Med tydligt ljud, god komfort och hög tillförlitlighet är EPOS headset utmärkta verktyg för både pedagoger och elever.


EXPAND – lösningar för ett bättre möte

EXPAND är en serie av ljud- och videokonferensenheter utformade för smidigt samarbete och hög produktivitet på hybrida arbetsplatser och i mötesrum. Serien inkluderar bland annat en 4K-videobar för tydliga möten i små till medelstora rum, samt en konferenshögtalare som levererar ett rikt, naturligt ljud för alla deltagare.
Med sofistikerad akustik och unika algoritmer hjälper EXPAND-serien till att förbättra mötesupplevelsen genom att tillhandahålla tydlig och naturlig ljudprestanda, vilket säkerställer att alla i rummet kan höras tydligt.


EPOS BrainAdapt

Ljud som inte går att känna igen uppfattas som brus och brus stressar vår hjärna, vilket gör att den blir trött och ofokuserad. EPOS BrainAdapt är smarta verktyg som arbetar för att skapa en bättre mötesupplevelse.Vi tillämpar världsledande forskning om hur hjärnan uppfattar ljud, och vi designar våra algoritmer och akustik med det specifika syftet att minska den kognitiva belastningen på hjärnan, vilket leder till ökad koncentration och förbättrad kommunikation.


EPOS digitala lösningar

Håll kontroll på dina enheter. EPOS Digital Solutions erbjuder verktyg för att göra hanteringen av enheter både tids- och kostnadseffektiv. På så vis kan du få ut mer av din EPOS-produkt och göra personliga inställningar och se till att enheten alltid är uppdaterad.

EPOS Connect

Uppdatera med den senaste mjukvaran och anpassa dina ljudinställningar för att säkerställa felfri drift och maximal produktivitet.

EPOS Manager

Håll kontroll på dina ljudenheter på olika platser. Analysera användningen av din utrustning och få insikt i hur du kan arbeta smartare.

EPOS Connect App

Ta kontroll över din ljudmiljö var du än arbetar. Kostnadsfria EPOS Connect låter dig optimera din ljudupplevelse och öka ditt fokus.