Take the lead!

Dra nytta av digitaliseringens möjligheter för att ge bästa tänkbara utbildning för Sveriges elever. Allt ifrån skolledare som inspirerar och motiverar till lärare som med engagemang kombinerar pedagogik med senaste teknik.

Så jobbar vi

Vårt arbete tar avstamp i skolans styrdokument och relevant forskning. Strategi, utveckling och teknik är de grundstenar som hela vårt erbjudande vilar på.

Som landets ledande leverantör till offentlig sektor och svenska skolor har vi ett ansvar att engagera oss i samhället. På samma sätt som vi tar ledartröjan inom miljöfrågor och hållbar it, har vi en betydande roll att spela i skolans digitala utveckling.

It öppnar dörrar till ett lärande som är tillgängligt för alla, oavsett förutsättningar, och som genom ett tydligt ledarskap förändrar och förbättrar skolan. Det är av den anledningen som Atea har en nationell expertgruppering, specialiserad på just svensk skola.

Klicka här för att komma till vår kundservice och försäkringsärenden

Aktuella utbildningar och aktiviteter

Här hittar du utbildningar och aktiviteter som vänder sig till dig som arbetar som skolledare eller pedagog. Varmt välkommen med din anmälan!

Utbildningar

Just nu kan du inte anmäla dig till någon öppen omgång av Förändringsledning i skolan eller Handledarutbildning för skolans digitalisering, men du kan läsa mera om båda utbildningarna här.

Kontakta oss gärna om du vill veta mera om någon av dem.

Kommande aktiviteter

Stockholm, 4 december: 

Inspireras med Atea och Google.

Göteborg, 5 december: 

What's new in education? Ett event med Apple och Atea.

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer