Hoppa till huvudinnehåll

Vi erbjuder en helhetslösning runt digitala verktyg i skolan, oavsett om det gäller hela it-infrastrukturen eller den personliga utrustningen för elever, lärare och skolledare. Vi kan även stötta med försäkrings- och finansieringsfrågor.

It-produkter för skolan
I vår egen eShop hittar du utrustning som är särskilt anpassad för skola. Här hittar du till exempel material som underlättar för undervisning i programmering. 
Demo av enheter
I samarbete med hårdvarutillverkarna så kan vi erbjuda er att på hemmaplan, i lugn och ro, få prova produkterna innan ni bestämmer er.

Demo av kringutrustning
Det finns mer bara datorer och lärplattor som kan förbättra lärmiljön. Vi visar gärna bra utrustning som rustar elever, lärare och skolledare ytterligare.

Hantera dina enheter
Vi erbjuder stöd i hanteringen av enheterna på skolan och underlättar administrationen i er verksamhet, så att ni för mer tid över till kvalitativ undervisning.

workshop

Verksamhetsworkshop för skola och förskola

En bra start för att nå hela vägen till en pedagogisk verksamhetsnytta med Microsofts, Googles och Apples verktyg.

Du som deltagare inspireras kring de pedagogiska möjligheter som finns i verktygen. Därefter identifieras olika pedagogiska behov kundens verksamhet har och vilka nyttor de ser med det valda verktyget.

digitala verktyg 3 ungdomar i skolmiljö sittande vid datorer

Intel® Skills for Innovation

Genom att integrera nya tankesätt kring teknik i undervisningen främjar vi tillsammans innovation hos elever. Intel® Skills for Innovation rustar eleverna med förmågor och kunskaper som möjliggör förståelse av framtida kompetenser och arbetsmarknad.

spss statistik

Få tillgång till SPSS-statistik med Atea Campus Statistical Services

Med Ateas Campus Statistical Services avtal erbjuder vi CVU-baserade campuslicenser till utbildningsinstitutioner som vill skala sin användning av SPSS-statistik för undervisnings- och inlärningsändamål.

Mer om SPSS-statistik

Varför Atea

✔️ Vassa konsulter

Med våra 1 000 konsulter och 4 500 certifieringar är vi en ledande leverantör inom teknik, infrastruktur och system-integration. 

✔️ Vi finns nära dig

Vi finns nära din verksamhet på ett 30-tal orter från Kiruna i norr till Malmö i söder. Oavsett var du befinner dig sätter vi ihop bästa laget för din verksamhet. 

✔️ Samarbete

Vi har strategiska partnerskap med ledande globala it-leverantörer. Det ger din verksamhet tillgång till ett komplett och aktuellt produkt- och tjänsteerbjudande.

✔️ Ansvarstagande

Atea vill stötta samhället i att ta tillvara de möjligheter som finns och samtidigt med våra hållbarhetsinitiativ adressera de utmaningar som it-branschen har.