Hoppa till huvudinnehåll

Skala upp användningen av SPSS-statistik

Med Ateas Campus Statistical Services avtal erbjuder vi CVU-baserade campuslicenser till utbildningsinstitutioner som vill skala sin användning av SPSS-statistik för undervisnings- och inlärningsändamål.

Få tillgång till SPSS-statistik

SPSS Statistik innehåller ett antal avancerade funktioner, inklusive ad hoc-analys, hypotestestning och rapportering. Det gör det enklare att hantera data, välja ut och utföra analyser och dela resultat mellan intressenter.

Atea Campus Statistical Services är en mjukvarutjänst från Atea, som bl.a. inkluderar IBM SPSS Statistics Software. Genom att köpa en licens från Atea får du exklusiv tillgång till ett samarbete med Statistikakademin i Sverige som erbjuder olika tjänster såsom nyheter, frågor om statistikfunktioner, tips & tricks och kurser i SPSS.

SPSS statistik personer

Det här ingår

statistikprogram

Tillgång till ett modulbaserat och heltäckande Statistikprogram som innehåller datahantering och verktyg för att grafiskt ta fram resultat m.m.

Support

Stöd från Atea. Till exempel hjälp med att ladda ner och installera mjukvaran.

statistikakademin

Utökad tjänst i form av vårt samarbete med Statistikakademin. Tillgång till bloggar, tips och tricks. Möjlighet att ställa frågor om statistik samt inköp av kurser i IBM SPSS Statistics.

Du har möjlighet till följande licenser

  • SPSS STATISTIK BASE CAMPUS EDITION
  • SPSS STATISTIK STANDARD CAMPUS EDITION
  • SPSS STATISTIK PREMIUM CAMPUS EDITION
  • SPSS AMOS CAMPUS VALUE EDITION

Förutom licenser får du:

Support från en dedikerad resurs i Atea via support på 1:a och 2:a nivån kring nedladdning, licensiering och installation av programvara.Dra nytta av Ateas samarbete med Statistikakademin, som kommer att tillhandahålla gratis webbseminarier.IBM SPSS Statistics samt tips och tricks för att använda SPSS.Utöver det erbjuder Statistikakademin även kurser och konsultation mot en avgift.

Inspiration kring SPSS

Tillsammans med Statistikakademin gör vi statistik enkelt och tillgängligt. Statistikakademin är Nordens ledande företag inom statistisk mjukvaruutbildning. Hos dem får du tillgång till viktiga insikter, tips och inspiration.

inspiration

IBM-teknik med framåtblickande värdeskapande

Ateas experter är redo att frigöra potentialen hos IBM:s banbrytande teknologi för just din verksamhet.