Hoppa till huvudinnehåll
Från våra kontor i Linköping, Norrköping och Nyköping utgår ca 95 st medarbetare. Här hittar du ett gäng härliga individer med en rad olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag.

Vi har ett heltäckande erbjudande av produkter och tjänster inom it-infrastruktur. Våra specialister hjälper dig med lösningar, från en lokalt installerad lösning till it som tjänst - det som passar din verksamhet bäst.

Läs mer om Atea | Våra tjänster och lösningar | Hållbar it | Konsult på Atea

 

Adressuppgifter

Gjuterigatan 5
582 73 Linköping

Lokala kontaktpersoner

Anna Bergman
Platschef
Skicka e-post
Tomas Altéus
Försäljningschef
Skicka e-post
Magnus Möller
Konsultchef
Skicka e-post
Marie Fredriksson
Leveranskoordinator
Skicka e-post
Daniel Alvudd
Daniel Alvudd
Konsultchef
Skicka e-post
Jonas Knutsson
Konsultchef
Skicka e-post

Varför är Atea The Place To Be?

Magnus Möller

Möt vår konsultchef Magnus - din nästa chef?

"Vi jobbar också mycket med faddrar och mentorer, där man får hänga på någon som har mer erfarenhet."

Magnus Möller, konsultchef

Läs om Magnus ledarskap

Atea och Linköpings GIF startar Miniorlandslag

Med start i september är det dags för det svenska Miniorlandslaget i friidrott att ta plats i Linköping. Tillsammans med Linköpings GIF startar it-företaget Atea i Linköping upp initiativet, där barn och unga från idrottssvaga områden i staden får möjlighet att delta och engagera sig i friidrott samt bli en del av föreningslivet. Dessutom finns möjlighet att prova på Atea Friidrottsskola redan under sommaren.  

Läs mer

Varför Atea

Vassa konsulter

Med våra 1 000 konsulter och 4 500 certifieringar är vi en ledande leverantör inom teknik, infrastruktur och systemintegration. Genom vår breda och djupa expertis kan vi hjälpa dig som kund att utforma, implementera, driva och underhålla den it-infrastruktur som ditt företag behöver och är beroende av.

Ansvarstagande

För oss är det viktigt att skapa digital lösningar som både är hållbara och effektiva. Atea vill stötta samhället i att ta tillvara de möjligheter som finns och samtidigt med våra hållbarhetsinitiativ adressera de utmaningar som it-branschen har.

Ett starkt lag

Vi har strategiska partnerskap med tio ledande globala it-leverantörer; Apple, Cisco, Citrix, Dell Technology, HP, Hewlett Packard Enterprise, IBM, Lenovo, Microsoft och VMware. Det ger din verksamhet tillgång till ett komplett och aktuellt produkt- och tjänsteerbjudande.

Hur hänger allt ihop?

Vi tar med dig på en resa där vi visar de möjligheter som skapas med ny teknologi. It är en central del i all utveckling som sker just nu. Vi och våra medarbetare har utgått från de behov dagens verksamheter har när vi format vårt erbjudande för Information Management, Digital Workplace och Hybrid Platforms.

Allt hänger ihop. Det handlar om att hitta och dra nytta av all data och använda den på rätt sätt, hur vi samverkar med varandra både i jobbet och privat och att datan görs tillgänglig och lagras säkert.