Kundvagn

Kundvagnen är tom

Language
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Exkl moms

Surface Laptop SE - För elever

Surface Laptop SE, designad för utbildning.

Byggd för skolundervisning

Den budgetvänliga Surface Laptop SE levereras med Windows 11 SE förinstallerat och har tagits fram för att leverera den prestanda som behövs för att köra de förinstallerade och webbaserade apparna eleverna kan använda sig av. Det är en perfekt dator för modernt skolarbete!

Surface Laptop SE

Surface Laptop SE är en liten och bärbar dator med upp till 16 timmars batteritid. Den kör sömlöst Windows 11 SE och Microsoft 365 for Education och är tillgänglig för utbildningsinstitutioner och organisationer.


Enkel att distribuera, hantera och hålla säker

Elever förtjänar tillgång till bra teknik. Underlätta elevernas kunskapsskapande med en dator med Windows 11 SE och Microsoft 365 for Education. Eleverna kan använda de förinstallerade apparna som Officepaketet och Minecraft: Education Edition samt olika webbappar. Surface Laptop SE tillför även värde till skolor och administratörer som kräver säkra användarupplevelser för elever och förväntar sig enkel implementering, modern hantering och inbyggd säkerhet. För att snabbare få tillbaka reparerade enheter till klassrummet har Surface Laptop SE också utformats för att vara reparerbar med standardverktyg.
 Låter detta intressant för din skola? Kontakta oss om du vill veta mer!

Windows 11 SE för Utbildning

Med hjälp av feedback från lärare har Microsoft skapat Windows 11 SE med samma kraft och integritet som i Windows 11, optimerad för att skapa en förenklad digital lär- och undervisningsmiljö på enheter byggda för utbildning. Windows 11 SE är också framtaget för att passa in i en redan befintlig Microsoft-miljö och kan hanteras i Intune For Education.

Windows 11 SE för Utbildning är byggt för lärare som behöver en enkel, distraktionsfri miljö för sina elever och för skolans IT-administratörer som behöver enheter som är säkra, enkla att distribuera, hantera och fungerar bra hela dagen. Det molnbaserade operativsystemet är optimerat för att leverera bra utbildningsupplevelser och tillgodoser behoven i grundskolans lägre årskurser.

Jämfört med Windows 11 har Windows 11 SE ett enklare användargränssnitt för att minska prestandabehov samt förenklar hanteringen av datorn för elever. Vidare är det enbart behöriga administratörer som kan installera appar, eleverna kommer inte åt Microsoft Store eller ladda ned appar från Internet.