Kundvagn

Kundvagnen är tom

Language
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Exkl moms

APC - Det är lätt att välja rätt när du vet allt om produkten

Hur kommer det sig att så många av APC:s kunder klarar sina hållbarhetsmål?

Schneider Electric APC hjälper företag att bli hållbara genom att maximera energi och resurser. En partner för hållbarhet som minskar sina kunders klimatavtryck genom digitalisering och minskade utsläpp. 

Ett ramverk för hållbarhet
Ett klimatlöfte för den egna verksamheten — det har de flesta seriösa företag. Schneider APC går steget längre. Med verktyg, mätmetoder, hårdvara, mjukvara och tjänster hjälper de sina kunder att bli mer hållbara, genom digitalisering och minskade utsläpp. Ett unikt kunderbjudande som bygger på målmedvetenhet och kunskap.

Strategi
Kartan över vägen mot målet Det första steget är en nollmätning av verksamhetens klimatpåverkan idag. Därefter en handlingsplan för att minska utsläpp, och en struktur för hur planen ska finansieras och kontrolleras. Engagerande kommunikation kring strategin ökar kunskapen och intresset hos medarbetare och kunder.

Digitalisera
Koll på förbrukning och besparingsmöjligheter Hur kan digitalisering göra verksamheten mer hållbar? Genom övervakning av energi- och resursförbrukning samt utsläpp. Digitala verktyg hjälper även till att identifiera möjliga besparingar och effektiviseringar. Rapporter och benchmarking genereras automatiskt och regelbundet.

Decarbonize — Avveckla koldioxid
Den tredje delen, att avveckla koldioxid, sker i flera etapper. Elektrifiering, minskad energiförbrukning genom digitalisering, optimering och effektivisering, att ställa om till förnybar energi och utforma hela värdekedjan med leverantörer utifrån hållbarhet och cirkularitet är flera avgörande steg.

Vill du också bli mer hållbar?  Kontakta oss!

Hållbara lösningar. Både för klimatet och sista raden.


EcoStruxure — en möjlighet till hållbarhet genom digitalisering

En tydlig vägvisare till optimal energieffektivitet och ökad hållbarhet, allt samlat i en dashboard. EcoStruxure är ditt första, viktiga steg på den gröna resan, och beviset för att digitalisering kan vara avgörande för ökad hållbarhet. Plattformen mäter och analyserar energioch resursförbrukning och utsläpp i alla delar av din verksamhet, och visar var och hur du kan bli mer effektiv. 

Vill du minska era utsläpp och spara energi?Det är lätt att välja rätt när du vet allt om produkten.

Är det möjligt att krympa både utsläpp och utgifter? Ja, med Green Premium. Schneider Electric tillämpar total transparens för att låta sin kunder ha fullständig insyn i produkternas avtryck. 75% av produkterna är märkta Green Premium, vilket betyder att de överträffar internationella hållbarhetsregler. Schneider Electrics Green Premium beviset för att hållbarhet är lönsamt — och inte bara för klimatet.

Vill du spara pengar och hjälpa klimatet?