Kundvagn

Kundvagnen är tom

Language
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Exkl moms

Samsung - Guide Mötesrum

Varför behöver du uppdatera mötesrummet?

Fattar du viktiga beslut till ljudet från gammal surrande teknik?  Eller i skenet av krispiga skärmar med otroliga färger där alla detaljer syns och där du enkelt kopplar upp dig precis när du vill? Vi hoppas på det sistnämnda. Om inte så har vi sammanställt en guide för varför det är bra att uppdatera mötesrummet och öka produktiviteten i verksamheten. Vi kan hjälpa dig att hitta lösningen för just era förutsättningar.

Premium produkter och ny teknik
Första intrycket räknas. Därför är det en bra investering att satsa på ett mötesrum med modern teknik som låter dina kunder associera din verksamhet med ledande skärmteknik.

Snygg installation
Samsungs skärmar är snygga och stilrena och tillsammans med Atea kan vi hjälpa dig att hitta den skärmen som smälter in och passar bäst in i rummet. Vi har flera produkter som kan anpassas i storlek för att passa dina mått. Kanske vill du att skärmen ska fällas in i väggen? Eller täcka hela väggen? Möjligheterna är många. Låt oss veta dina förutsättningar för att hitta den skärmen som passar just dina behov. 

Smidig uppkoppling
Det ska vara enkelt att koppla upp sig på skärmen i mötesrummet. Samsungs skärmar är kompatibla med ledande kontrollsystem och Signage publiceringsverktyg. 

Alla ser tydligt
Samsung har skärmar i många storlekar och ljusstyrkor för att matcha just ditt rum, så att alla i rummet ser. Större rum kräver större skärmar och ljusare rum kräver högre ljusstyrka. 

Jobba effektivt på distans
Slipp resan till mötet utan att tumma på produktiviteten när mötet sker digitalt. Med Flip kan du enkelt presentera tydligt för både de som medverkar på distans och på plats i rummet så att alla hänger med. Lägg till en kamera så kan du hålla effektiva workshops där det känns mer likt ett fysiskt möte.

Tydliga detaljer
Att ta snabba beslut baserat på korrekt information är en utmaning som de flesta möter i sitt arbete. Då gäller det att ha en skärm som tydligt visar innehållet så att alla i rummet snabbt och tydligt ser ordentligt.

Färgåtergivning och snygga presentationer
När du har lagt timmar på en presentation är det viktigt att skärmen förhöjer presentationen med rätt färgåtergivning och bra upplösning. Välj en bra skärm och skin ikapp med din presentation!


Per Bergman
Business Development Manager
Samsung Electronics
per.bergman@samsung.com

Niclas Ullman
Product Manager
Atea eShop
niclas.ullman@atea.se