Kundvagn

Kundvagnen är tom

Language
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.

Philips Thunderbolt 4 monitor-serie

Välj Philips 40-tums skärm och öka produktiviteten

Philips 40B1U6903CH erbjuder UltraWide 5K2K-upplösning som ger färgdjupet en mer intensiv bild och ännu rikare detaljer.
Philips dockningsskärm är en av världens första Thunderbolt™ 4-skärmar med USB4-kompatibilitet. Jämfört med traditionella USB-C-skärmar ger Thunderbolt™ 4-tekniken blixtsnabba dataöverföringshastigheter på 40 Gbit/s, levererar högupplöst video, multi-streamtransport för seriekoppling, upp till 90 W strömförsörjning för externa enheter och en stabil Ethernet-anslutning på 1 Gbit/s, allt via en enda kabel. 

Vad är Thunderbolt?

Thunderbolt 4 är en kraftfull kombination av hög överföringshastighet, mångsidighet och användarvänlighet. Förmågan att hantera data, video och ström genom en enda port gör den till en optimal teknologi för både kreativa proffs och användare som letar efter en enhetlig och kraftfull anslutningslösning Thunderbolt 4 är den senaste innovationen i raden av Thunderbolt-teknologi, och har flera betydande fördelar jämfört med sina föregångare: 

  • Hastighet och prestanda: Thunderbolt 4 har en överföringshastighet på upp till 40 Gbps, vilket möjliggör extremt snabb dataöverföring och strömning av högupplöst media utan avbrott. Detta gör det idealiskt för uppgifter som kräver hög bandbredd, som videoredigering och filöverföring.
  • Universell anslutning: Thunderbolt 4 använder USB-C-kontakten, vilket gör den kompatibel med en mängd olika enheter och kablar. Detta öppnar upp möjligheten att ansluta olika typer av enheter, inklusive bildskärmar, hårddiskar, ljudgränssnitt – allt med samma port.
  • Daisy Chaining: Thunderbolt 4 möjliggör daisy chaining, vilket innebär att du kan koppla flera enheter i serie genom en enda port. Detta minskar behovet av flera portar och kabelanslutningar och rensar upp skrivbordet avsevärt.
  • Strömleverans: Thunderbolt 4 har förmågan att leverera upp till 90 W ström till anslutna enheter, vilket gör det möjligt att ladda laptops, mobiltelefonr och andra strömhungriga enheter på nolltid.
  • Data- och Videokapacitet: Thunderbolt 4 stöder samtidig dataöverföring och videoutmatning genom samma port. Detta innebär att du kan ansluta externa bildskärmar med hög upplösning och samtidigt överföra data till och från andra enheter.
  • Datorintegration: Thunderbolt 4 möjliggör enkel integration med moderna datorer och operativsystem. Det har stöd för flera funktioner som ger användare snabb och enkel åtkomst till externa enheter och utökade skrivbordsmöjligheter.

Både 40B1U6903CH & 27B1U7903 lämpar sig perfekt för flera arbetsområden och branscher. Dels för dig som jobbar med CAD-program, foto & video-redigering men också för dig som arbetar med flera kombinerade skärmar och kräver ett oavbrutet flöde över stora ytor.