Kundvagn

Kundvagnen är tom

Language
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.

Philips - Det perfekta arbetsverktyget

Philips hjälper dig att orientera dig i jakten på det perfekta arbetsverktyget

På de allra flesta arbetsplatserna spenderas i princip all aktiv tid framför datorskärmar. Därför är rätt datorskärm, anpassad efter arbetsplatsens behov, en solklar investering. Men att välja rätt datorskärm bland marknadens alla alternativ kan kännas som en riktigt djungel. Här kommer därför en handfull goda exempel till varför Philips är rätt för dig.

Philips monitorer är kända för sin mångsidighet och kompatibilitet med alla sorters hårdvara och datorer. Oavsett vilken konfiguration din arbetsplats använder kan du vara säker på att Philips skärmar kommer att smälta in sömlöst. Detta medför en smidig installation och en hållbar framtid. Det som sätter Philips i en särklass när det kommer till uppdateringar är deras smidiga over-the-air (OTA) uppdateringar via nätverket. Till skillnad från många andra leverantörer kan du enkelt uppgradera dina produkter utan trassel med kablar eller komplicerade procedurer. En enkel och modern lösning som sparar både tid och pengar i längden.

När det gäller hur Philips ser på framtid och innovation, menar Johan Edeheim, Sales Manager för Philips Sverige och Danmark, att dessa är bara några av de många fördelarna med en datorskärm från Philips:

- Du kan enkelt förbättra dina digitala möten och samarbeten med Philips skärmar. Vi erbjuder inbyggda webbkameror på skärmar i storlekar från 24" till 49". Det kommer ge dig en ny nivå för virtuella möten och kommunikation - och som om det inte vore nog erbjuder vi en minst sagt imponerande SWAP-policy på 3-5 års garanti, vilket skänker en extra trygghet för din investering.

Förutom produkterna, är det den nära kopplingen mellan sälj, support och produktutveckling som verkligen sticker ut. Denna närhet ger dig en unik möjlighet att förstå och dra nytta av produkternas alla funktioner på bästa sätt. Bakom Philips står världens största paneltillverkare, vilket ger en extra dimension av trygghet för företag som vill ha långsiktiga avtal och partnerskap.

- Vi strävar alltid efter att göra övergången till en mer produktiv arbetsplats så smidig som möjligt, och erbjuder därför våra kunder att testa skärmar i sina arbetsmiljöer för att säkerställa att de uppfyller de krav de har i sitt dagliga arbete. Detta så att vi kan göra beslutet ännu lättare för dig. Vårt nätverk av distributörer spänner över hela Norden och i och med vår snabbfotade organisation säkerställer vi korta beslutsvägar och snabba svar på alla BID-förfrågningar, Sebastian Lauterbach, Sales manager Norge & Finland.

Genom en kombination av kompatibilitet, innovativ funktionalitet, smidiga uppdateringar och närhet till support är monitorer från Philips utmärkta för de som vill ha en lättskött arbetsvardag. För den som dessutom blickar framåt, och värdesätter en framtidssäkrad arbetsplats är Philips högkvalitativa lösningar ett solklart val för det moderna kontoret. 
Pasi Välimaa - Lenovo

Johan Edeheim
Sales manager
Philips

Niclas Ullman - Atea

Sebastian Lauterbach
Sales manager
Philips