HP - Lätt att jobba säkert, överallt

Lätt att jobba säkert, överallt

Hybridjobb har blivit den nya normen och med det kommer nya utmaningar för it-säkerheten. Följderna av ett intrång kan bli väldigt allvarliga. Men oroa dig inte – HP glömmer inte säkerheten. HP:s innovativa teknologi håller dig säker och skyddad i det nya normala.


Bästa skyddet för ditt hybrida arbetsliv

Det finns många fördelar med det hybrida arbetslivet; flexibilitet och friheten att jobba var som helst är några av dem. Men det medför också risker och det gäller att tänka sig för. Att oskyddat ansluta till caféets öppna nätverk kan vara bekvämt, men också riskfyllt. Och det gäller inte bara datorer: Alla uppkopplade enheter, till exempel skrivare, kan bli inkörsportar för it-attacker och dataintrång. Men alla uppkopplade enheter är inte desamma. Med HP kan du tryggt utforska det sköna hybrida arbetslivet och minimera risken för it-attacker.


Skriv ut i rasande fart i lugn och ro

Med HP LaserJet Pro 4000 går det undan! Detta är en skrivare som levererar riktigt hög utskriftshastighet utan att tumma på kvaliteten. Vi glömmer ibland att just skrivaren är en vanlig väg för obehöriga in i företagets nätverk. Som tur är vet Smart Security det, och varnar automatiskt om det uppstår säkerhetsrisker med skrivarinställningar. Luta dig tillbaka och njut av vetskapen om att du är skyddad.Säkrare surf är både tryggare och roligare 

HP Elite Dragonfly är en högpresterande, läcker laptop med imponerande prestanda. Det är lätt att slarva med skyddet när vi surfar och konsekvenstänkandet inte är på topp. Antivirusprogrammet HP Sure Sense är ett effektivt skydd som bygger på djupinlärning och AI. Ha roligt och surfa loss samtidigt som du känner dig trygg!