Kundvagn

Kundvagnen är tom

Language
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Exkl moms

Mousetrapper - Jobba i zonen!

Jobba i Zonen med Mousetrapper – Slipp onödig smärta!

Ont i arm, axel eller nacke? Mousetrapper är musalternativet som förebygger musarm och andra problem som kan uppstå vid arbete med en traditionell datormus. Den centrerade placeringen av Mousetrapper framför tangentbordet ger en bra ergonomisk arbetsställning med armarna nära kroppen och händerna nära tangentbordet – i det vi kallar Zonen. En centrerad mus ger ofta en märkbar förbättring efter bara ett par veckor.Jobbar du i Zonen? Gör vårt självtest.

För att se om du sitter bra rent ergonomiskt har vi tagit fram ett digitalt verktyg som gör att du snabbt och enkelt kan se om du jobbar innanför eller utanför Zonen. Gör testet i mobilen eller via datorn och få svar direkt!


Sitt-stå. Stå-sitt. Må bra med Standfriend!

Standfriend är det senaste tillskottet i vårt sortiment med lösningar som hjälper dig slippa onödig smärta när du arbetar vid datorn. Genom att växla mellan en stående och sittande position mår du bättre och orkar mer. Komplettera med en centrerad pekenhet för en elegant, ergonomisk lösning – hemma eller på kontoret.
En Mousetrapper som passar just dig!

Mousetrapper är designad, utvecklad och tillverkad i Sverige och har funnits sedan 1994. Sedan dess har vi jobbat aktivt för att ständigt förbättra och utveckla branschen. Med smarta innovationer och teknik i framkant försöker vi hela tiden ta nästa steg för att ta fram nästa generations ergonomiska möss. Med vårt breda utbud är vi säkra på att vi har en Mousetrapper som passar just dig och dina behov!

Mousetrapper Advance 2.0+

Premiumversionen av vår storsäljare Advance 2.0. Den har 6 programmeringsbara knappar och samma lyxiga handlovsstöd som Mousetrapper Prime. Handlovsstöden kan torkas av och hållas rena med desinfektionsmedel med upp till 85 % alkohol och är utbytbara.

Mousetrapper Prime

Allt det du vill ha och lite till. Med 8 programmerbara knappar har du fler möjligheter att få din Mousetrapper precis som du vill ha den. Dessutom kan du jobba trådlöst via Bluetooth. Handlovsstöden kan torkas av och hållas rena med desinfektionsmedel med upp till 85 % alkohol och är utbytbara.

Mousetrapper Alpha

Vår mest kompletta produkt, som kombinerar fördelarna hos ett centrerat pekdon med användarvänligheten hos ett fullskaligt tangentbord. Alpha har 19 knappar som är programmeringsbara och lång batteritid. Perfekt för dig som är på språng och som vill kunna arbeta trådlöst. Dessutom kan du vara uppkopplad till fyra olika enheter via Bluetooth.