Kundvagn

Kundvagnen är tom

Language
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.

Smart-UPS från APC

Skydda dig mot oväntade avbrott

Med Smart-UPS från APC har du ett effektivt och intelligent skydd mot strömavbrott på alla nivåer, allt från grundnivå till skalbar drifttid. En Smart-UPS är perfekt lämpad för servrar, försäljningsställen, switchar, hubbar, routrar och andra nätverksenheter.


Extra kraft för proffs
Otaliga IT-professionella över hela världen förlitar sig på Smart-UPS™ för att skydda verksamhetens utrustning och kritiska data mot kostsamma driftstopp. En Smart-UPS ger dig driftsäker, pålitlig strömförsörjning och nätverkskvalitet. Den ger reservkraft vid ett avbrott, och tid att spara ditt arbete och stänga av datorn. Eller slutföra en viktig transaktion.

Skydd för stora och små
Den grundläggande Smart-UPSen är ett ekonomiskt val för små och medelstora företag som behöver skydda nätverksenheter, POS-utrustning och enklare servrar. Det finns flera modeller, i olika former som passar för nästan varje applikation och budget.

Smarta funktioner överallt
Genom funktionen SmartConnect kan du övervaka UPSens status via en säker webbportal, och få automatiska meddelanden och uppdateringar av mjukvara och support. Med SmartConnect får du också tillgång till molntjänsten från valfri plats och enhet, allt du behöver göra är en enkel registrering för ett personligt konto. Med det på plats får du också information och rekommendationer kopplade till UPSens livscykel. Ingen speciell programvara, SNMP-fältsmeddelanden eller kodning krävs och datainsamlingen är säker enligt branschstandard och godkänd av säkerhetsorgan.

Flexibelt och användarvänligt
Att ansluta UPS-systemet till nätverket är idealisk för små och medelstora företag som har upp till 25 UPS-enheter med max 3 kVA. APC SmartConnect har dessutom en automatisk anslutningsfunktion, vilket gör systemet ännu flexiblare och enklare att använda. 


   Med Smart-UPS från APC undviker du kostsamma effektproblem genom att hålla din IT-utrustning och data säkert             förvarade och tillgängliga. En enkel lösning på ett stort problem.

           Köp den här!

Vi berättar om hur det funkar! 

APC Smart UPS
Intelligent och effektivt strömförsörjningsskydd hela vägen från grundnivå till skalbar drifttid. Idealiskt för servrar, försäljningsställen, routrar, switchar, hubbar och andra nätverksenheter.