Kundvagn

Kundvagnen är tom

Language
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.

Dell - grönare datacenter

Niclas, product manager på Atea, diskuterar hållbarhet, AI och finansiering med tre Dell-profiler

Hållbar tillväxt börjar i datacentret

När företag i en föränderlig värld ställs inför helt nya utmaningar prioriterar de i allt högre grad hållbarhet och energieffektivitet för att öka tillväxten. Nu är det viktigare än någonsin att IT leder vägen till ansvarsfulla investeringar och revolutionerar hur vi arbetar. Gör det gröna datacentret till en grund för hållbar tillväxt genom effektiva hårdvaru-, AI- och mjukvaruledda program, As-a-Service-modeller APEX och ännu mer från Dell Technologies.

Om du vill veta mer, kontakta då följande personer på Atea och Dell

Christoffer Kullring, christoffer.kullring@atea.se

+46 73 862 28 55

Leopold Askebäck, leopold.askeback@dell.com

+46 72 216 78 25


Grönare datacenter

När företag i en föränderlig värld ställs inför nya utmaningar prioriterar de i allt högre grad hållbarhet och energieffektivitet för att öka tillväxten. Nu är det viktigare än någonsin att IT leder vägen till ansvarsfulla investeringar och revolutionerar hur vi arbetar. Gör det gröna datacentret till en grund för hållbar tillväxt genom effektiva hårdvaru-, AI- och mjukvaruledda program, som-en-tjänst-modeller och ännu mer från Dell Technologies.

Lyssna på vad Mathias Gyulai Senior Systems Engineer, Compute and Networking från Dell har att säga om grönt datacenter.

Intelligent datadrift

Dell Technologies senaste PowerEdge-servrar är utformade och optimerade för att klara de mest utmanande arbetsbelastningarna i alla IT-miljöer. Processkraft, kapacitet, genomströmning och skalning för att driva även de mest avancerade AI-projekten.

Hanna Widenberg Senior Manager Solution Engineering på Dell ger oss klarhet varför man ska välja Dells PowerEdge-servrar.

Lagring som tjänst

Med Dell Technologies APEX kan du öka IT-avdelningens flexibilitet och kontroll och lämna livscykelhanteringen till Dell. Driftsätt As-a-Service-funktioner oavsett var du behöver dem.

Annika Grönström Director Data Center Sales förklarar APEX