Hoppa till huvudinnehåll
På Atea i Jönköping och Värnamo är vi ca 40 medarbetare, 30 av dem är konsulter. På vårt kontor hittar du ett gäng härliga individer med en rad olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag.

Välkommen till oss på Atea i Jönköping

I Jönköping bygger vi Sverige med it genom att ligga i framkant med värdeskapande rådgivning, kvalitativa leveranser och it-lösningar anpassade för kundens behov. Vi har ett heltäckande erbjudande inom informationsteknologi. Våra specialister hjälper dig med lösningar, från en lokalt installerad lösning till it som tjänst - det som passar din verksamhet bäst.

När du kliver in på vårt kontor kommer du troligen mötas av både ”hej” och leenden. Vi har en kultur av att vara öppna, bjuda på oss själva och att stanna upp och prata med varandra i vardagen. Vi strävar efter att vara TP2B för medarbetare, kunder och leverantörer.

Ska du besöka Jönköpingskontoret? 

Kontoret ligger på Bataljonsgatan 12, våning 3 och har en ringklocka utanför entrén.

Parkeringar finns precis vid kontoret men dessa är bevakade. Ta kontakt med oss innan ankomst så löser vi en bekymmersfri parkering utan böter. Det finns dessutom laddningsmöjligheter om du har en elbil men med ett begränsat antal platser.

 

Adressuppgifter

Bataljonsgatan 12
553 05 Jönköping

Lokala kontaktpersoner

Carl Andersson
Carl Andersson
Platschef
Skicka e-post
Rikard Claar
Rikard Claar
Försäljningschef
Skicka e-post
Mathilda Ahl
Mathilda Ahl
Administratör
Skicka e-post
Sandra Isaksson
Sandra Isaksson
Konsultchef
Skicka e-post
Daniel Alvudd
Daniel Alvudd
Konsultchef
Skicka e-post

Varför är Atea The Place To Be?

The place to be

Det är viktigt att du som it-specialist har rätt förutsättningar i ditt arbete och har bra harmoni mellan jobb och fritid. Därför att vi tagit fram ett antal förmåner som vi tror på. Ateas framgångsfaktor är våra medarbetares insatser och kompetenser. För att hålla oss ajour inom vår snabbt utvecklande bransch vill vi stötta våra medarbetares utveckling.

Våra förmåner | Vår företagskultur | Vårt hållbarhetsarbete

Sandra Isaksson, konsultchef i Jönköping

Möt vår konsultchef Sandra - din nästa chef?

"Genom att jobba tillsammans utvecklas vi oerhört mycket, och jobbet blir mycket roligare."

Sandra Isaksson, konsultchef

Läs om Sandras ledarskap
Daniel Alvudd

Möt vår konsultchef Daniel - din nästa chef?

"Atea satsar mycket på att stötta din utveckling, med alltifrån kurser och certifieringar till mentorskap, seminarier, nätverk, forum och även ett gediget program för rollförflyttning."

Daniel Alvudd, Konsultchef

Läs om Daniels ledarskap

Hur hänger allt ihop?

Vi tar med dig på en resa där vi visar de möjligheter som skapas med ny teknologi. It är en central del i all utveckling som sker just nu. Vi och våra medarbetare har utgått från de behov dagens verksamheter har när vi format vårt erbjudande för Information Management, Digital Workplace och Hybrid Platforms.

Allt hänger ihop. Det handlar om att hitta och dra nytta av all data och använda den på rätt sätt, hur vi samverkar med varandra både i jobbet och privat och att datan görs tillgänglig och lagras säkert.

Varför Atea

Vassa konsulter

Med våra 1 000 konsulter och 4 500 certifieringar är vi en ledande leverantör inom teknik, infrastruktur och systemintegration. Genom vår breda och djupa expertis kan vi hjälpa dig som kund att utforma, implementera, driva och underhålla den it-infrastruktur som ditt företag behöver och är beroende av.

Ansvarstagande

För oss är det viktigt att skapa digital lösningar som både är hållbara och effektiva. Atea vill stötta samhället i att ta tillvara de möjligheter som finns och samtidigt med våra hållbarhetsinitiativ adressera de utmaningar som it-branschen har.

Ett starkt lag

Vi har strategiska partnerskap med tio ledande globala it-leverantörer; Apple, Cisco, Citrix, Dell Technology, HP, Hewlett Packard Enterprise, IBM, Lenovo, Microsoft och VMware. Det ger din verksamhet tillgång till ett komplett och aktuellt produkt- och tjänsteerbjudande.