Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Våra kontor

Atea i Nyköping

Från våra kontor i Linköping, Norrköping och Nyköping utgår ca 95 st medarbetare. Här hittar du ett gäng härliga individer med en rad olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag.

Heltäckande erbjudande inom informationsteknologi

Våra specialister hjälper dig med lösningar, från en lokalt installerad lösning till it som tjänst - det som passar din verksamhet bäst. Vi har utgått från de behov dagens verksamheter har när vi format vårt erbjudande för Information Management, Digital Workplace och Hybrid Platforms. Allt hänger ihop. Det handlar om att hitta och dra nytta av all data och använda den på rätt sätt, hur vi samverkar med varandra både i jobbet och privat och att datan görs tillgänglig och lagras säkert.

Läs mer om Atea | Våra tjänster och lösningar | Hållbar it | Konsult på Atea

 

Adressuppgifter

Bagaregatan 3
611 31 Nyköping

Lokala kontaktpersoner

Anna Bergman
Platschef
anna.bergman@atea.se
Tomas Altéus
Försäljningschef
tomas.alteus@atea.se
Magnus Möller
Konsultchef Digital Workplace
magnus.moller@atea.se
Marie Fredriksson
Leveranskoordinator
marie.fredriksson@atea.se
Isabelle Johansson
Isabelle Johansson
Konsultchef Information Management
isabelle.johansson@atea.se

Skicka en spontanansökan

Hittar du ingen ledig tjänst som passar? Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. 

Anmäl ditt intresse genom att göra en CV lös ansökan. I stället besvarar du några få frågor. Det är också här du söker praktikplats på Atea.

Kontakta oss

?