Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Information Management

Verksamhetsutveckling - stärk samspelet mellan medarbetare, arbetssätt och ledning

Verksamhetsutveckling möjliggör för verksamheter att utvecklas och skapa värde genom att stärka samspelet mellan medarbetare, arbetssätt, ledning och informationsteknologi.

Verksamhetsutveckling - möt nutidens och framtidens krav

Tillsammans med er förbereder vi verksamheten inför nutidens och framtidens krav, möjligheter och utveckling. Vi bidrar till att skapa värde och nytta för verksamhetens kunder genom att ta tillvara organisationens, medarbetarnas och partners samlade resurser och kompetenser. Våra verksamhetsutvecklare arbetar rådgivande med effektivisering, kravställning och förändringsledning för att stötta organisationers och processers utveckling.

Vårt tillvägagångssätt inom verksamhetsutveckling

Vi använder oss av etablerade verktyg och metodiker, så som Value Stream Mapping, Organisational Behavioral Management och Design Thinking för att förstå er verksamhet och er omvärld, samt vad som kan göras för att skapa den önskade effekten.

Vi jobbar med användarcentrerad och kundorienterad verksamhetsutveckling med kundanpassade lösningsförslag. Det innebär att vi strävar efter att utveckla er verksamhet utifrån er förmåga att möta de behov och förväntningar som finns hos era kunder och användare.

Vårt fokus är er verklighet och vad som kommer göra skillnad för er, vi skapar förståelse för verksamheten, processer, kultur och de unika förutsättningarna för att kunna stötta er på rätt sätt, taktiskt och strategiskt.

Förändringsledning - Öka chanserna att uppnå önskat resultat och effekt

Så får du fram önskvärda beteenden i verksamheten

Projektledning - säkerställ kvalitativa leveranser

Så skapar du förutsättningar för ett lyckat projekt

Skapa förändring med verksamhetsutveckling! Kontakta mig

Sara Sahlquist
Competence Area Developer
Sara.sahlquist@atea.se
Tillbaka till Information Management
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer