Hoppa till huvudinnehåll
Nyhet2024-04-12

Atea växer med nytt kontor i Södertälje

Atea fortsätter sin tillväxtresa och öppnar nytt kontor i Södertälje. Det nya kontoret, som blir Ateas 35:e lokalkontor i Sverige, kommer att erbjuda kunderna effektiva digitala lösningar inom it-infrastruktur. I samband med etableringen blir Ateas försäljningschef Michael Strandtoft ansvarig för det nya kontoret.
Foto: Alexander Nilsson
Joakim Wellmar, Regionchef och Michael Strandtoft, Försäljningschef och Kontorsansvarig.

Nu öppnar Atea dörrarna till sitt nya kontor i Södertälje. Genom nyetableringen kan Atea både arbeta närmare befintliga kunder i området och satsa på att etablera nya samarbeten.

– Södertälje är mycket spännande. Vi har i dag flera kunder här och ser fina tillväxtmöjligheter framöver, därför är det viktigt att vi finns på plats. Här finns både privata aktörer och offentliga verksamheter som vi kommer stötta med it-lösningar som både driver affärer och stöttar verksamheterna och deras slutanvändare, säger Michael Strandtoft, försäljningschef på Atea.

Över 20 medarbetare kommer att utgå från det nya kontoret och Atea har redan onboardat både it-specialister och kundansvariga säljare för att möta efterfrågan. Atea har sedan tidigare en stark position i Stockholmsregionen, där både huvudkontoret i Kista och lokalkontoret i Uppsala ingår. I och med nyetableringen växer Ateas region Stockholm, som redan är bolagets största i Sverige, ytterligare.

– Att vara nära våra kunder är avgörande för vår framgång. Vi strävar alltid efter att uppfylla deras behov och maximera värdet av deras it-investeringar. När vi nu etablerat vår närvaro med en stark grund på plats är nästa steg att växa långsiktigt med fler kompetenta medarbetare som vill vara med på resan att bygga Sverige med it, säger Joakim Wellmar, regionchef på Atea Sverige.

Michael Strandtoft
Michael Strandtoft Försäljningschef

Bilder från invigningen