Hoppa till huvudinnehåll
Nyhet2021-11-11

Cisco prisar Atea med utmärkelser i Sverige och Nordeuropa

Det blev hela fem åtråvärda priser för Atea under Cisco EMEAR Partner Summit 2021 och Sweden Partner Awards 2021. Förutom det prestigefyllda Partner of the Year i Sverige blev det även utmärkelser på nordeuropeisk nivå.
Representanter från Cisco och Atea

– Att vi får de här priserna är ett resultat av både starka laginsatser och goda samarbeten, säger Jens Kronvall, partneransvarig för Cisco på Atea.

Motiveringen till priset Årets Partner i Sverige lyfter fram att Atea utmärkt sig både med prestation och transformation samt vuxit affären kraftigt i såväl publika som privata kundsegment.

Bäst på mjukvara och mjuka världen

Priset som Årets Mjukvarupartner och Årets Social Impact i Nordeuropa knep Atea i konkurrens med över 2 000 andra partners. Utöver detta tog man även hem dessa två priskategorier på den svenska partnergalan.

När det gäller mjukvara har tillväxten under året har varit 23,5 procent för Ateas Cisco-erbjudande som bland annat handlar om att ge kunden bättre en smidigare helhetslösning och bättre översikt över kostnader.

🏆 Sweden Partner of the Year

🏆 EMEAR North Software Partner of the Year

🏆 Sweden Software Partner of the Year

🏆 EMEAR North Social Impact Partner of the Year

🏆 Sweden Social Impact Partner of the Year

– Tillsammans är vi väldigt duktiga på att hjälpa våra kunder med ett bra erbjudande på Ciscos mjukvara. Det är laget som gör det. Våra regionala säljare ligger nära våra kunder och lyckas fånga upp vad de vill åstadkomma samtidigt som de har förmågan att se vilka funktioner som behövs för att skapa mer affärsnytta i kundernas verksamhet. Vi kombinerar detta med enormt duktiga konsulter som klarar av att sy ihop de bästa lösningarna för olika verksamhetsstorlekar och arkitekturer, säger Jens Kronvall.

Priset för Social Impact delas ut för att uppmärksamma hur stort avtryck Atea gör med bland annat hållbarhetsinitiativ så som Atea Sustainability Focus

"Ni fortsätter att inspirera oss och branschen som helhet. Specifikt har ni påverkat några av våra egna nya hållbarhetsprogram och certifieringar", skriver Cisco som motivering.

– Det är kul att se att ännu en av våra strategiska parters uppmärksammar vårt kontinuerliga arbete runt hållbarhet, säger Jens Kronvall.

Starkt band som varat länge

Cisco, världsledande inom it-infrastruktur och it-säkerhet, har ingen annan partnerrelation på nordisk nivå som har varat längre än den med Atea. Samarbetet har pågått sedan 1988.

– För oss sitter det i ryggmärgen att maximera affärsnyttan för våra kunder tillsammans med Cisco. Huruvida prisregnet fortsätter nästa år återstår att se, men det vore såklart roligt. Och vi kommer att avsätta resurser för att fortsätta ligga längst fram. Friidrottaren Daniel Ståhl kan inte sluta att träna om han vill ta guldmedaljer även i kommande mästerskap. Det kan inte vi heller, avslutar Jens Kronvall.