Hoppa till huvudinnehåll
Nyhet2023-11-13

Prisregn över Atea Sverige under Cisco Partner Summit 2023

Atea Sverige fick ta emot hela fyra utmärkelser under Ciscos årliga event Partner Summit 2023 som i år genomfördes i Miami i USA. Atea belönades framförallt med de mest prestigefyllda priserna Partner of the year i Sverige, ett pris som bolaget vunnit fyra år i rad, och Partner of the year i Nordeuropa som signalerar att Atea är den starkaste Cisco-partnern i norra Europa.

Under de senaste 25 åren har Atea samarbetat nära Cisco. Man har sedan partnerprogrammets start även varit Cisco Gold Certified Partner. För fjärde året i rad prisas Atea Sverige av Cisco som Årets partner. Atea Sverige fick även ta emot utmärkelsen som Årets partner i Nordeuropa, i konkurrens med andra partners från totalt elva andra länder utöver Sverige.

– Starka och effektiva laginsatser gör att vi i år får dessa fina utmärkelser från Cisco. Att Atea Sverige dessutom utses till Årets partner för både Sverige och Nordeuropa visar att vi tydligt fortsätter skapa värde för våra kunder genom både exceptionell branschkunskap med gedigen Cisco-kompetens. Jag är både stolt och tacksam över våra medarbetare vars gedigna arbete möjliggjort dessa utmärkelser och jag vill samtidigt rikta ett varmt tack till Cisco för ett partnerskap i landslagsklass, säger Linus Wallin, vd Atea Sverige.

Bästa Cisco-partnern inom Customer Experience och Collaboration

Förutom att kamma hem tungviktspriserna för Årets partner i Sverige och i Nordeuropa fick Atea Sverige även motta utmärkelserna Customer Experience (CX) och Collaboration – två betydelsefulla priser som understryker vikten av att stötta kunderna på rätt sätt.

– Customer Experience är i dag viktigare än någonsin, att på ett strukturerat sätt hjälpa våra kunder att koppla och realisera sina IT-investeringar till verksamhetsnytta är en av våra framgångsfaktorer, säger Robert Haglund, Nationell Affärsenhetschef på Atea Sverige.

– Vi är djupt hedrade över att bli erkända som Collaboration partner of the year. Vår tillväxt, strategiska samarbete och stora kundfokus har varit avgörande i vår gemensamma framgång, säger Mats Löwnander, Chef Atea Hardware Services.

Motivering Partner of the Year Sverige
En partner med imponerande prestationer som omfattar stark tillväxt, kontinuerlig innovation, fokus på att skapa kundvärde över hela livscykeln och ett framgångsrikt samarbete med Cisco. De fortsätter att leverera på sin livscykelstrategi för att stötta och accelerera våra gemensamma kunders digitaliseringsresa genom att hjälpa dem att få ut det maximala värdet av sina investeringar. Med ett uttalat strategiskt partnerskap och ett positivt, transparant och konstruktivt samarbete utvecklas vi och strävar efter att nå gemensamma mål och fortsätta vårt framgångsrika samarbete.

Motivering Customer Experience partner of the year
Denna partner utmärker sig genom innovation och sina exceptionella förmågor inom Customer Experience. Med en stark kundcentrerad kultur, innovativa lösningar och kontinuerliga förbättringar, har de visat att de är en partner som sätter kundnöjdhet och framgång högst upp på agendan. Livscykelstrategin stödjer och accelererar våra gemensamma kunders digitaliseringsresa och hjälper dem att optimera värdet av sina investeringar. Detta erkännande är följden av deras hängivenhet och ett fantastiskt samarbete inom området Customer Experience. 

Motivering Collaboration partner of the year
Denna partner har visat enastående tillväxt, utvecklat strategiska samarbeten med Cisco och har alltid satt kundnöjdhet och innovation i fokus. Genom att lyssna på och prioritera kundernas behov har de skapat Cisco Collaboration-lösningar som inte bara höjer kundupplevelsen utan också främjar effektivt samarbete. Deras dedikation till att leverera värde för kunderna har varit avgörande för deras framgång och utmärkelsen som årets Collaboration partner.

Annika Gustad
Annika Gustad Chef Strategiska Partners