Hoppa till huvudinnehåll

På IT-arenan kan du möta branschens ledande tillverkare. Ta chansen att lyssna in deras nyheter och vad de kommer visa på plats - så att du vet vilka du vill prata mer med redan nu.

Eventpartner

 

Apple

Få koll på allt nytt från Apple för Företag och Skola

Låt oss utmana det traditionella och förbereda oss för framtiden, hur ska man tänka? Hur kan man förbereda sig för framtiden för att optimera användningen av Apples plattform. Vi ger er det senaste om våra produkter, mjukvara och tjänster och berättar hur Apple och Atea samarbetar för att hjälpa it under 2023/2024.

Partner plus

Mer om HPE

HPE fokusområden: Edge – Cloud – Data – Säkerhet – Hållbarhet

Vi vill hjälpa er att koppla upp er edge, skapa er hybrida cloud miljö, bli mer datadrivna, kunna nyttja och säkra ert data på ett hållbart sätt.

 

Mer om Cisco

Säker digitalisering med Cisco 

Cisco är världsledande inom IT-infrastruktur och säkerhet. Ciscos intelligenta plattform kopplar samman enheter, användare, processer och data. Vi möjjliggör innovation och säker digitalisering i hela samhället. Wifi6 tillsammans med 5G erbjuder uppkoppling från olika platser på ett säkert och sömlöst sätt, ett måste för det nya hybrida arbetssättet där ökad flexibilitet krävs. Missa inte vårt pass: “Säker digitalisering i en hybrid värld: Connect - Secure - Automate".
Kom förbi vår monter på IT-arenan så berättar vi mer. 

 

Partners

Mer om ASUS

Möt ASUS på IT-arenan

ASUS grundades 1989 i Taiwan och har över 30 års erfarenhet, de erbjuder en innovativ portfölj med bärbara datorer, stationära datorer, bildskärmar och nätverk.

 

Mer om HP Inc

Säkra och hållbara val för framtiden

Vi på HP vill hjälpa er att välja rätt produkter och tjänster som förenklar hybridarbete på ett säkert och hållbart sätt. 

 

Välkommen till LG Electronics!

Vi erbjuder idag marknadens bredaste portfölj vad gäller displayteknologi. Behöver du skärm på skrivbordet, till mötesrummet, för informationssystem eller varför inte en stor skärm på din fasad så kom förbi och lyssna på vad vi kan erbjuda dig i smått och stort för inomhus- och utomhusmiljö.

 

Mer om Palo Alto Networks

Välkommen till Palo Alto Networks i Sverige!

Kom förbi och diskutera hur vi kan hjälpa er revolutionera er förmåga att upptäcka och hantera cybersäkerhetshändelser.

 

Mer om Samsung

Samsung för företag

Vill du maximera din verksamhets produktivitet? Vi ses i Samsungs monter så kan vi berätta mer om våra lösningar.

 

Mer om Dell Technologies

Dell Technologies, infrastruktur för hela verksamheten!

Kom förbi Dells monter för att se det absolut senaste inom innovation på klientsidan. I montern finns det också experter inom datacenterområdet, välkommen! 

 

Hållbar och framtidssäker IT-infrastruktur

Vi kommer vara konkreta och visa vår hållbara lagringslösning FlashSystem 5200. Vi kommer även prata säkerhet och framtidssäker IT genom vår IBM Storage Fusion, en container-native lösning för Openshift.

 

Mer om Logitech

The New Logic of Work

Logitech - lösningar för en hybrid värld: arbete på ett nytt sätt och arbetets nya logik för alla rum.

 

Philips

Philips

 

Mer om VMware

Frihet och flexibilitet med VMware!

Skapa dig frihet och flexibilitet med VMware när Era och världens förutsättningar ändras!

 

Mer om Fortinet

Är du säker på din säkerhet?

Fortinet är en global leverantör av cybersäkerhetslösningar som säkerställer att du kan ligga i framkant med digitalisering och innovation, utan att behöva tumma på varken säkerhet eller effektivitet. Vi möjliggör en digital tillvaro som du alltid kan lita på, genom vår mission att skydda människor, enheter och data – oavsett var de befinner sig.

 

Mer om Lenovo

Driving transformation to win the future

Från fickan till molnet. Vi visar hela Lenovos utbud av produkter inom it.

 

Mer om NetApp

NetApp - Datalagring

NetApp är ett molnlett datafokuserat mjukvarubolag. Datalagring och hantering av data (säkerhet mm) är i fokus.

 

Mer om Red Hat

Moderna applikationer och automation

Automation och containers är två områden som förändrar landskapet i datacentret. Red Hat's huvudfokus ligger i dessa områden, oavsett om datacentret är on prem, i molnet eller hybrid. Tillsammans med Atea kan vi modernisera och effektivisera ert datacenter.

 

Partners i Stockholm, Göteborg och Malmö

Mer om EIZO

Same, same but very different

EIZO har högkvalitativa bildskärmar som sparar pengar, tid och miljön.
50% Kemikalieskattsrabatt är ytterligare ett bevis på att vi ligger i framkant.

 

Mer om HCL Software

HCL Software - Fueling the Digital+ Economy

We are committed to you. And to making your business more competitive through software that works — for people.

 

Mer om Nutanix

Nutanix - Hybrid Cloud på dina villkor och regler

Nutanix Hybrid Cloud är en allt-i-ett-lösning som kombinerar det bästa av privat och offentlig moln-teknik. Nutanix är enkelt & säkert att använda med Sveriges nöjdaste kunder. Du kan fokusera på verksamhet istället för teknik.

 

Veritas

 

Mer om Epos

The Power of Audio

EPOS designs, manufactures, and sells high-end audio and video solutions for business professionals and gamers around the world.

 

Mer om Intel

It Starts with Intel – Your Semiconductor Partner of Choice.

Come engage with us At Atea IT-Arena to hear how Intel can contribute to making your IT infrastructure from edge to cloud more efficient, secure, and sustainable and how Intel is democratizing artificial intelligence for the next era of digital transformation.

 

Mer om Rubrik

Möt Rubrik på IT-arenan

Rubrik, Zero Trust Data Security Company™, levererar datasäkerhet och operativ resilience för ditt företag. Rubrik’s främsta mål är att tillhandahålla datasäkerhet och dataskydd på en enda plattform med: Zero Trust Data Protection, ransomware investigation, incident containment, sensitive data discovery, och orchestrated application recovery. Detta betyder att din data alltid är redo så att du kan återställa all data du behöver och undvika att betala lösensummor. För att när du säkrar din data säkrar du ditt företag!

 

Mer om Google for Education

Google for Education

Google for Education är digitala verktyg för skolor bestående av Workspace for Education och Chromebooks. Google for Education arbetar för att underlätta och förbättra lärandet för Sveriges lärare och elever. Verktygen används både av stora och små kommuner, såväl som privata skolor. För Google for Educations verktyg står användarvänlighet och lärande i centrum. Kom förbi våra monter för att höra mer om hur Google for Education kan vara ett bra alternativ för era skolor.

 

Mer om Ivanti

Hybrid Work är här för att stanna! 

Vi hjälper er med de utmaningar som medföljer hybrid work. Discover, Manage, Secure and Service. Kom förbi så berättar vi mer. 

 

Mer om Veeam

Veeam - håller verksamheter igång

Data är en nyckelresurs för hela organisationens kontinuitet. Kom förbi marknadens ledande lösning för backup och prata om ett modernt sätt att hantera dataskydd!