Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Event

Atea Bootcamp

20-21 september i Tylösand. Årets svenska it-toppmöte med 2 dagar av strategi, trender och framtidsspaning.

Atea Bootcamp vänder sig till it-chefer, CIO:er och övriga beslutsfattare inom it vilket gör att du kommer att träffa personer med samma frågeställningar och utmaningar i vardagen som du själv har.

Covidbevis krävs för deltagare på plats

Alla deltagare på Bootcamp ska innan registrering visa upp ett digitalt covidbevis. https://www.ehalsomyndigheten.se/covidbevis/

Ett godkänt sådant innebär antingen två doser vaccin eller ett negativt PCR-test (max 48 timmar gammal vid starttiden för BC) eller ett tillfrisknandebevis.

Start
20/9 2021, 09:00
Slut
21/9 2021, 23:59
Var
Tylösand
Adress
Hotel Tylösand, Tylöhusvägen 28, Halmstad Visa på karta

Tema Atea Bootcamp 2021

Hela världen och Sverige går igenom en utmaning av historiska proportioner. Vi har klarat oss relativt bra ur ett samhällsekonomiskt perspektiv, men det är ingen tvekan om att allt nu kommer handla om hur vi tar oss an den nya framtiden.

Hur ser vi till att svenska företag och offentlig förvaltning tar chansen när det vänder. Hur säkrar vi arbetstillfällen, effektivitet och konkurrenskraft. Det är ingen hemlighet att it och digitalisering kommer spela en avgörande roll för hur vi klarar uppgiften – och där spelar du en viktig roll.

Låt oss kraftsamla, utbyta erfarenheter och lära av varandra, så att vi tillsammans gör allt som står i vår makt för att se till att Sverige kommer ur startblocken på bästa sätt.

Magnus välkomsttal

Talare, inspiratörer och artister

Alternate Text
Annika Hansson
Alternate Text
Anna Granö
Alternate Text
Stefan Bergdahl
Alternate Text
Hélène Barnekow
Alternate Text
Börje Salming
Alternate Text
Petter
Alternate Text
Smith & Thell
Alternate Text
Bianca Salming

 

 

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer