Tillbaka till Event

Atea Bootcamp Digital Edition

Tack för i år!

Stort tack till alla som deltog på årets Bootcamp. Här nedan kan du ta del av det viktigaste från årets svenska it-toppmöte.

Boka in 26-28 maj 2021, hoppas vi ses! 

Summering av Bootcamp 2020

Bootcamp i bilder

Om Bootcamp

Årets tema: Äg din väg i tider av förändring 

I dessa tider av utmaning och kris är det tydligt att it är ett av våra viktigaste verktyg för att kunna fortsätta verka och skapa lösningar som gör skillnad. Vi behöver säkerställa att våra medarbetare kan arbeta effektivt och tryggt, men också hitta nya sätt att lösa problem och utvecklas.

Målgrupp

Atea Bootcamp vänder sig till it-chefer, CIO:er och övriga beslutsfattare inom it vilket gör att du kommer att möta personer med samma frågeställningar och utmaningar i vardagen som du själv har. 

Är du privatperson, journalist, konkurrent till Atea eller har en leverantörsroll kan du inte medverka.

Keynote-talare: Emma Frans, doktor i medicinsk epidemiologi

Hon har under våren blivit ett välbekant ansikte i nyhetssändningar och expertpaneler. Med imponerande lugn och sitt pedagogiska sätt har hon hjälpt oss att ta till oss och värdera information under Coronapandemin. Emma Frans är doktor i medicinsk epidemiologi och forskare vid Karolinska institutet. Hon står bakom twitterkontot Alternativa flashar där hon lyfter positiva nyheter inom vetenskapen som ofta försvinner i main stream-bruset. På ett humoristiskt sätt lär hon ut kritiskt tänkande och ett vetenskapligt förhållningssätt. 

För detta har hon belönats med Stora journalistpriset, blivit årets folkbildare 2017 och utsedd av regeringen till demokratiambassadör.

Fler medverkande

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer