Hoppa till huvudinnehåll

Vad är Cloud Native

Många företag har antingen startat, eller behöver starta, en förändringsresa kring hur de designar, bygger och använder applikationer. Cloud Native är just det – ett tillvägagångssätt för att snabbt bygga och uppdatera applikationer, samtidigt som kvaliteten förbättras och risker minskar. Mer specifikt är det ett sätt att bygga och köra skalbara och feltoleranta applikationer var som helst – oavsett om det är i offentliga, privata eller hybridmoln.

Kom igång med Cloud Native

I vår introduktionsworkshop för Cloud Native Applications så ger vi dig svaren och en guide till hur du tar steget över till en agilare och mer molnnära applikationsleverans.

Tjänsten levereras i workshopformat och lyfter fram varför och på vilket sätt man bäst drar nytta av Cloud Nativeapplikationshantering i verksamheten.

Vi går igenom:

  • Hur stödjer vi verksamheten
  • Vilka metoder krävs
  • Vilka teknologier stöds
  • Vilken plattform och infrastruktur behövs
  • Hur sköts drift och administration

Fråga mig om Cloud Native

Jonas Emilsson
Jonas Emilsson
Lead Architect Hybrid Platforms

Jonas har drygt tjugo års erfarenhet inom it-branschen och har jobbat med virtualisering och storagefrågor under en lång tid tillsammans med våra största kunder.

Därför ska du välja Atea

Hybrida it-plattformar

Inom hybrida it-plattformar jobbar vi med Datacenter-lösningar, publika moln, Cloud Native-plattformar, Software Defined Datacenters, AI och Ateas hanterade tjänster inom dessa områden. Våra specialister kan redan nu agera trusted advisor inom Kubernetes-baserade ramverk. 

Vassa konsulter

Med våra 1 000 konsulter och 4 500 certifieringar är vi en ledande leverantör inom teknik, infrastruktur och system-integration. Genom vår breda och djupa expertis kan vi hjälpa dig som kund att utforma, implementera, driva och underhålla den it-infrastruktur som ditt företag behöver och är beroende av.

Ansvarstagande

För oss är det viktigt att skapa digital lösningar som både är hållbara och effektiva. Atea vill stötta samhället i att ta tillvara de möjligheter som finns och samtidigt med våra hållbarhetsinitiativ adressera de utmaningar som it-branschen har.

Vi finns nära dig

Vi finns nära din verksamhet på ett 30-tal orter från Kiruna i norr till Malmö i söder. Oavsett var du befinner dig sätter vi ihop bästa laget för din verksamhet. Våra kontor känner till marknaderna lokalt och har samtidigt tillgång till hela Ateas kompetens.