Kundvagn

Kundvagnen är tom

Language
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Exkl moms

Surface-familjen

Surface-familjen

Surface-enheter gör att plats blir oväsentligt. Med sina högpresterande chipsets och innovativa formfaktorer hjälper de användare med kraftfulla Microsoft 365-applikationer, pennanteckningar på Surface-pekskärmen och ett batteri som räcker hela dagen.


Surface Laptop

Stil och hastighet. Stick ut med HD-videosamtal med studiomikrofoner. Skriv ner idéer på den fantastiska pekskärmen. 

Gör allt med en perfekt balans mellan elegant design, hastighet, uppslukande ljud och en lång batteritid.


Surface Laptop


Surface Pro

Med snabb prestanda, batteritid som räcker hela dagen, inbyggd säkerhet och kompatibilitet med tillbehör som dina anställda är beroende av, finns det ingenting som hindrar dig från att få allt gjort. 

Arbeta utan avbrott och behåll produktiviteten med 4G LTE Advanced (tillval), och gör det på ditt eget sätt på vår klassiska ultralätta 2-i-1 för företag.


Surface Pro

Tillbehör till din nya Surface

Hörlurar, möss, tangentbord... Anpassa och gör din nya Surface till din egen. Vi har tillbehören du vill ha och behöver.

Microsoft Surface Earbuds

Håll takten med Microsoft Surface Earbuds. Komfortabel design, intuitiva reglage, högklassigt ljud och ett batteri som räcker hela dagen.

Surface Headphones 2 

Ett smartare sätt att lyssna. Nya Surface Headphones 2. Kristallklart ljud, pek-, tryck- och hjulkontroller samt 13 nivåer av aktiv brusreducering. 

Övriga tillbehör 

Är det något annat du behöver? Möss, tangentbord, kablar, väskor… Vi har lagret fyllt av smarta tillbehör till din nya Surface Laptop Go.


Microsoft - hårda och mjuka produkter i världsklass

Microsoft. Var ska man börja? Med mjukvaran eller hårdvaran, med storleken eller historien … Vi börjar med namnet. Microsoft, en förkortning av microcomputer software. Vi befinner oss i Albuquerque, New Mexico, USA. Med Bill Gates och Paul Allen. Året är 1975, möjligheterna oändliga … Och resten är historia.

Nej, vi snabbspolar lite i stället. Till Windows, Office, Xbox, Surface ... Ett axplock av alla välbekanta mjuk- och hårdvaror som varit med och påverkat både hur vi lever och hur vi arbetar. Självklara inslag i allas vår vardag. Och produkterna i fråga hittar du som vanligt här på Atea.

Maxade Microsoft Surface

En av våra produktkategorier där du hittar Microsofts produkter är inom Datorer och servrar. Här finns företaget representerade framför allt med alla olika modeller av den moderna klassikern och storsäljaren Microsoft Surface och tillbehör till den.

Microsoft Surface är en hel familj av smarta, smidiga enheter som hjälper dig att göra jobbet och att förverkliga dina idéer. Här är några exempel på medlemmar i Surface-familjens.

Surface Pro 7, en kraftfull och flexibel bärbar dator som funkar lika bra vid skrivbordet och i soffan som ute på språng. Surface Laptop 3, den smala, snygga, snabba och stilrena, och Surface Book 3, med kraftfull prestanda, vass grafik och flexibel mångsidighet.

Och Surface Laptop Go såklart, den lätta och bärbara vardagsdatorn som ger dig både stil, prestanda och ett batteri som räcker hela dagen. En lite mindre, smalare och lättare variant av Surface Laptop helt enkelt. Och om du vill läsa mer, så har vi här samlat ihop infon om Surface Laptop Go.

Icke att förglömma, under Möte och presentationer hittar du också den populära Microsoft Surface Hub, den digitala whiteboarden som gör underverk för dina möten och presentationer.

Trendiga tangentbord och moderna möss

Även under Komponenter och tillbehör hittar vi en hel radda produkter. I kategori Tangentbord och möss till exempel. Väldesignade, snygga och smarta enheter, med fokus på hög effektivitet och bra ergonomi, trådlösa och med sladd.

Här hittar du det bästa av det mesta du kan tänkas behöva. Som Tangentbord, Möss och Paket med tangentbord och mus, där du får med båda delarna.

Microsoft Software

Men vad vore hårdvaror utan mjukvaror? Microsoft finns ju såklart representerade hos oss även för sina mjukvaror. Under kategori Applikationer hittar du mängder av programvaror för mängder av arbeten. Olika varianter av Microsoft Office och Microsoft SQL Server för att nämna ett par. Och under kategori Operativsystem så ligger allt som handlar om Microsoft Windows.

Och i ett försök att göra saker och ting enklare har vi samlat allt du behöver veta om mjukvaror, licenser, avtal med mera under en samlingssida; Microsoft Software. Här hjälper vi dig med kostnadseffektiva lösningar oavsett om du har ett litet företag eller tillhör en stor organisation.

Frågor på detta? Om det är något du undrar över kring Microsoft hos Atea, så är du mer än välkommen att höra av dig