Kundvagn

Kundvagnen är tom

Language
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Exkl moms

Intel vPro - Den ultimata IT-boosten!

Den ultimata IT-boosten!

Intel vPro® Enterprise för Windows drivs av 12:e generationens Intel® Core-processorer™. Plattformen är utvecklad för att underlätta arbetet för IT-avdelningen och testad för krävande affärssystem. Dra fördel av en hel uppsättning effektiva verktyg som skyddar företagets data och underlättar hanteringen av företagets datorer – allt integrerat i en validerad och pålitig plattform.

Prestanda i företagsklass
Utnyttja kraften hos 12:e generationens Intel® Core-processorer™ med hybridarkitektur som automatiskt allokerar bearbetning av data och företagsapplikationer till rätt processorkärnor.

Säkerhet i flera nivåer
Intel vPro® har säkerhetsfunktioner på flera nivåer, inklusive maskinvarubaserade funktioner, funktioner bakom operativsystemet, skydd av program och data samt avancerad hotdetektering.

Obegränsad fjärrhantering
Intel vPro® gör det möjligt att hitta, reparera och skydda datorer på distans – även utanför företagets brandvägg och datorer som inte vill starta.

Stabilt och pålitligt
Strikta designkrav och rigorös testning säkerställer att alla datorer med Intel vPro® har stabila funktioner för fjärrhantering, vilket gör det möjligt att enkelt och smidigt bygga ut datorparken.


EN PLATTFORM I FRAMKANT

I kombination med 12:e generationens Intel® Core™-processorer ger
Intel vPro® högre prestanda, smidigare multitasking och förbättrat
samarbete med Wi-Fi-teknik i företagsklass för videomöten.

14 650:-

451:-/månad

27 155:-

836:-/månad

18 979:-

585:-/månad

13 906:-

428:-/månad


I en hybridarkitektur kombineras två nya kärnmikroarkitekturer, prestandakärnor och effektivitetskärnor, i en enda processormatris. Vissa av 12:e generationens Intel® Core™-processorer (vissa Intel Core i5-processorer och lägre) stöder inte hybridarkitektur och har endast prestandakärnor. Intel® Active Management Technology kräver en nätverksanslutning. För fjärrhantering via Wi-Fi krävs ett känt trådlöst nätverk. 

Läs mer på intel.com/11thgenvpro. Resultat kan variera. Prestanda kan variera beroende på användning, inställningar och andra faktorer.
För mer information, besök Intel.com/PerformanceIndex.© Intel Corporation