Kundvagn

Kundvagnen är tom

Language
Ny kund

Atea eShop - snabbguide

Välkommen till vår responsiva webbplats. En webbplats som anpassar sig till den enhet du använder vid ditt besök hos oss. Utseendet är nytt, men i vår nya anpassningsbara layout finns all funktionalitet kvar. Fast lite bättre.

För att du snabbt ska bli bekant med den nya layouten har vi nedan skapat en "snabbguide" som beskriver olika funktioner i eShop.

Under denna första fas skulle vi uppskatta att både få dina första intryck och åsikter efter en tids användande. Allt för att göra eShop till det inköpsverktyg du behöver i din vardag.


Skicka feedback, tack!


eSHOP - Ny layout introduktion

"Min lista"

"Min lista" gör det möjligt för dig att organisera produkter i Ateas sortiment. T.ex. skapa paket och lägga produkter till avtalssortimentet. Dina rättigheter styr om du kan skapa sortiment/paket för alla användare, eller bara till dig själv.


Läs mer


eSHOP - Ny layout introduktion

"Mina Sidor"

För att du enkelt ska hitta information som rör dig och din verksamhet har vi skapat menyn "Mina sidor". Här hittar du  information om dina beställningar, avtal, returer samt inställningar som du kan genomföra både för dig som användare och för företaget. Detta förutsätter att du har behörighet för att förändra de olika alternativen.


Läs mer


eSHOP snabbguide - Sammanfattning "Mina sidor"

Navigering

För att få en bättre överblick och tydligare struktur har vi, för våra desktop-användare, flyttat toppnavigeringen för alla menyer till en öppen struktur på vänster sida. Även filtren har flyttats till vänster.


Läs mer


eSHOP snabbguide - Sammanfattning "Utvalda produkter"

Förbättrad sökfunktionalitet

Vår sökfunktion erbjuder fler valmöjligheter än tidigare. Du får nu både förslag på kategorier, sökord och rekommenderade produkter. 


Läs mer


eSHOP snabbguide - Sammanfattning "Utvalda produkter"

Användarroller

De nya användarrollerna i eSHOP både förenklar administration av användare och säkerställer att du får tillgång till alla funktioner som du behöver i din vardag.


Läs mer


eSHOP snabbguide - Sammanfattning "Användarbehörighet"

Kundvagn och kassa

Kassan har fått en ny layout som ger dig som användare en bättre överblick över beställningsflödets olika steg.


Läs mer


eSHOP snabbguide - Sammanfattning kundvagn och kassa