Kundvagn

Kundvagnen är tom

Language
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Exkl moms

HP Print - Vi tänker på miljön


Vi tänker på miljön. Och inte bara den utomhus.

Pappersförbrukning, utskriftskvalitet och säkerhet är skrivaregenskaper vars betydelse inte kan understrykas nog. Men det finns en viktig egenskap till — en som du förmodligen inte känner till.

Ta en nypa frisk luft vid skrivaren

Skillnaderna är stora i hur olika produkter påverkar inomhusmiljön. Många skrivare orsakar utsläpp av flyktiga gaser, vilket drastiskt kan försämra luftkvaliteten på kontoret. Faktum är att luftföroreningarna inomhus ibland kan vara så mycket som 10 gånger högre än föroreningarna utomhus. Men HP-originalbläck är vattenbaserade för luktfria utskrifter med låga utsläpp, och möter de striktaste kraven för en hälsosam inomhusmiljö. Så det finns ingen anledning att oroa sig; använder ni HPs originaltonerkassetter med HPs skrivare så är du och dina kollegor skyddade mot hälsofarliga utsläpp.

Kompenserar skogen för varje utskrift

Pappersförbrukning är onekligen en nyckelfaktor för att en skrivare ska kunna kallas hållbar. En vanlig orsak till pappers-slösande är att utskrifterna är av så dålig kvalitet att användaren slänger dem. Det problemet undviker man genom att välja en kvalitets-printer och originaltoner (läs: HP).Oavsett vilket papper du väljer till skrivaren så klimatkompenserar HP den uppskattade inverkan, bland annat genom att återställa skogsområden. 2019 lanserades initiativet HP Sustainable Forests Collaborative. Projektet återskapar, skyddar och förbättrar skötseln av stora skogsområden i Brasilien och Kina. Och genom att HP använder certifierad eller återvunnen fiber i skrivarpapper och pappersbaserade förpackningar orsakar man nu noll avskogning. 

Testad av tyskar

Mycket snack nu om HP-original, tänker du. Men vi skryter inte, bara citerar; HPs skrivarsystem testas nämligen av oberoende, tyska Blue Angel*. En märkning som intygar att en produkt är mer hälsosam och miljöanpassad än andra produkter i samma kategori. ”When the printer is operated with the non-HP cartridge, 25 printing systems out of of 26 failed the Blue Angel emission requirements. Emissions of totale volatile organic compounds (TVOC) were much higher than the Blue Angel limit.” En tungvrickar-paragraf … men man behöver knappast Google Translate för att förstå poängen: HP-skrivare + HP-originalförbrukning = ren inomhusluft.

Tänk på det här när du väljer skrivare

Välj en produkt som motsvarar ert behov. Är ni femtio personer på avdelningen, eller fem? Hur mycket använder ni skrivaren? Överspeca inte; onödigt stor prestanda för era behov är inte heller hållbart. Kom också ihåg att HP tillhandahåller reservdelar, som ökar produktens livslängd rejält.

HP OfficeJet Pro 8022e

För hemmakontor med omfattande behov. Professionella färgdokument, flygblad och broschyrer. Snabba utskrifter, upp till 20 sid/min.

HP LaserJet M234sdwe MFP

För det lilla kontoret. Kompakt kompis med bra fart — skriver ut upp till 29 sidor per minut.      (med dokumentmatare)                                                                            

HP LaserJet M234dwe MFP

Lika snabb som sitt syskon, men utan dokumentmatare och om möjligt ännu mer kompakt. (utan dokumentmatare)