Kundvagn Stäng

Kundvagnen är tom

ATEA.SE
Language
Chatt
Offline
Inga operatörer finns tillgängliga
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Inga operatörer finns tillgängliga
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Exkl moms

Releasenyheter - 16 augusti 2019

Attester - lägga till ersättare vid frånvaro

Som attesterare kan du nu lägga in ersättare när du är frånvarande. Det gör du i menyn Mina sidor/ Min profil under avsnitt "Frånvaroinställningar - Attest". Allt du behöver göra är att markera att du är frånvarande, ange en tidsperiod och lägga till den/de ersättare som du vill ska kunna godkänna order under din frånvaro. Användare som blir upplagda som ersättare får meddelande om detta via e-post.

Ersättare - så här fungerar det

De beställare som har dig som attesterare ser nu både dig och dina ersättare under avsnitt "Attestinformation" i kassan. När beställaren skickar in sin order för attest kommer både mejl och order att skickas vidare till dig och utvalda ersättare. Oavsett vem som behandlar ordern så kommer samtliga att kunna följa upp ärendet i attesthistoriken (se meny "Attestorder").


Attester kan nu aktiveras på olika sätt

Nu finns det flera olika sätt att, för kundnummer/kundgrupp, aktivera attest av order.  Du kan t.ex. välja att attest ska äga rum för:
- utvalda produkter/paket,
- produkter utanför avtalssortimentet,
- utvalda kategorier,
- utvalda tillverkare alternativt utvalda kategorier hos utvalda tillverkare.

I animeringen till vänster kan du se ett exempel på hur attest hanteras för en kund med inställningen "attest på produkter utanför avtalssortiment":

1. Kassaflödet, Kundvagn - Denna produkt ingår inte i avtalssortimentet.
2. Kassaflödet, Information - Atteststeget är aktivt
3. Kassaflödet, Kundvagn - Borttag av produkt utanför avtalssortimentet
4. Kassaflödet, Information - Atteststeget är borttaget.

Attestschema - exempel
Cookie Settings