Kundvagn

Kundvagnen är tom

Language
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Exkl moms

Visste du att...

 • Paket
  ... du nu enkelt kan få bild inlagd på egna och publika paket som du själv skapar. Det enda du behöver göra är att välja en av produkterna som ligger i paketet, som ”primärprodukt”. Paketet ärver då den valda produktens bild. Valet finns tillgängligt både när du skapar ett nytt paket och när du ändrar ett befintligt.   

 • Jämföra
  ... funktionen jämföra har fått en ny symbol. Symbolen hittar du både i produktlistor och på produktkort. I produktlistorna ser du även vilka produkter som du har lagt till jämförelselistan. Dessa produkter har en liten markering ovanför symbolen. Och du kan nu även lätt ta bort produkter som du lagt till jämförelselistan genom att klicka på symbolen igen. Du kan jämföra upp till 6 produkter vid ett och samma tillfälle.

  Jämförelselistan finns alltid tillgänglig längst upp i toppmenyn och för du muspekaren över denna symbol så visas de produkter som ligger i listan.  

 • Formulär - Autofyll
  ... du nu på formulär kan kopiera över information från det första formuläret till de övriga formulären och därefter enbart ändra de uppgifter som är unika för respektive artikel. Funktionen heter ”Autofyll” och ligger längst ned på första sidan i själva formuläret när du är i kassaflödet. När du har kopierat över information är länken för ”autofyll” inte längre aktiv.  

 • Formulär - navigering
  ...
  du har möjlighet att navigera mellan en produkts formulär genom att klicka på siffermarkeringarna längst upp på formulärssidan eller genom att klicka på knappen nästa som visas längst ned på sidan. Siffermarkeringarna på formulärssidan byts ut mot en rullgardinsmeny när beställer fler än 10 stycken av en och samma produkt.

 • Kundvagn - länkar
  ... du nu enkelt kan göra ett uppehåll i din beställning, när du befinner dig i kassaflödet, för att t.ex. lägga till nya produkter till kundvagnen eller parkera ordern för att fortsätta med din beställning vid en senare tidpunkt. Du når dessa funktioner via länkar som visas längst upp i kundvagnen. Länkarna heter ”Fortsätt handla” och ”Parkera order”. 

 • Kundvagn - inloggning
  ... om du lägger produkter i kundvagnen på vår öppna site så har du möjlighet att logga in när du befinner dig i kassaflödet. Funktionen visas då längst upp i kundvagnen och heter, kort och gott, ”Logga in” 

 • Attestflöde
  ... om du har ett attestflöde knutet till ditt användarkonto i eShop så finns nu möjligheten till följande inställningar av attesterare*;
  1. Ha enbart en förvald attesterare

  2. Ha flera attesterare knutna och därav valet att själv välja vem/vilka som ska attestera din beställning

  3. Ha en förvald attesterare men även valet att själv välja vem/vilka som ska attestera din beställning

* Inställningar i attestflöde justeras av ansvariga inom er organisation.


 
Visste du att