Kundvagn Stäng

Kundvagnen är tom

ATEA.SE
Language
Chatt
Offline
Inga operatörer finns tillgängliga
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Inga operatörer finns tillgängliga
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Exkl moms

Världens smartaste line-up av företagsdatorer

Säg hej till världens smartaste line-up av företagsdatorer. Ja du läste rätt, med hjälp av inbyggd AI som anpassar datorn efter hur just du arbetar har Dell arbetat fram sin nya generation av Latitude företagsdatorer. Från instegsmodellerna i 3000-serien till en helt ny premium-serie: 9000.
Vilken passar just dig och din arbetsvardag bäst?

En ny generation Latitude- Dell Latitude 3000

3000-serien

Sitter du mest vid samma plats på kontoret, hemma eller i skolan? Då är upphottade 3000-serien något för dig! Nya innovativa funktioner, lättare, tunnare, snyggare. Men till ett snällt pris.

En ny generation Latitude- Dell Latitude 5000

5000-serien

Vill du ha en slimmad laptop till ett bra pris men har krav på specifik funktionalitet? Då är flexibla 5000-serien något för dig! Med tillval kring tex. prestanda, portar och materialval. Prisvärt och skalbart.

En ny generation Latitude- Dell Latitude 7000

7000-serien

Föredrar du slimmade, snygga och innovativa laptops med finess, design och smarta features? Då är 7000-serien något för dig! En prisvärd business-laptop för mobila användare. Som önskar det lilla extra.

En ny generation Latitude- Dell Latitude 9000

9000-serien

Är du en prylnörd? Eller en person som reser mycket och/eller deltar i möten mest hela dagarna? Då är nya 9000-serien något för dig! Premium design och features med inbyggd AI, konferenstelefon och förberedd för 5G. Ultraslimmad, ultralätt, ultrasnygg.

Cookie Settings